Bijzondere dansmiddag bij Taman

Foto: Taman Indonesia

Op 27 januari gaan we met de voeten van de vloer voor een goed doel: het inzamelen van een mooi bedrag voor de nieuwe CD van onze huisband Krontjong Toegoe Modern!

Van 14:00 – 18:00 treden zij op met ludieke acties zoals de Krontjong Karaoke en de Tombola. Ook kun je voor een klein bedrag een liedje aanvagen tussen 16:00 – 17:00.
Met het geld wat ze inzamelen wil de band een nieuwe CD laten persen. Daar zitten we natuurlijk popelend op te wachten. Op deze dag zelf kun je de CD alvast bestellen.

Krontjong Toegoe Modern
Toegoe is een dorp vlakbij Jakarta, in Indonesië waar de krontjong muziek zijn oorsprong heeft. Hier werden al in de 17e eeuw muziek instrumenten vervaardigd, zoals de ukelele, waar de band tot op heden nog steeds mee speelt.
Na vele wisselingen ontstond er een formatie die de krontjong muziek ten gehore brengt die in Nederland uniek is. De band speelt de traditionele krontjong liederen vanuit de Toegoeneze traditie, maar met hedendaagse muziekinstrumenten.
Het repertoire bestaat uit krontjong asli, krontjong pop, molukse krontjong, poco poco tot en met country en marenge.

Indonesisch buffet
Om 18:00 kun je voor €25,- aansluiten aan het Indonesisch buffet (inclusief entree), samen met de band. Je dient dan wel van te voren kaarten te reserveren via [email protected] . Snel doen want vol is vol !

Dierenpark Taman Indonesia
Krontjong Toegoe Modern in de huisband van Taman Indonesia. Dit exotische dierenpark in Kallenkote (bij Steenwijk) herbergt vele Indonesische dieren, een eethuisje en een winkel, waar een groot aanbod van Indonesische kleding, Aziatisch voedsel, batikstoffen en interieurartikelen worden verkocht. Een wandeling door de tuin van Taman Indonesia is een ware ontdekkingstocht: Indonesische vogels en kleine Aziatische zoogdieren in een sfeervol aangelegde tropische tuin.

Naam: Krontjong Kumpulan

Datum: 27 januari 2018

Tijden: 12:00 – 18:00

Adres: Kallenkote 53, 8345 HE te Kallenkote

Website: www.taman-indonesia.nl

Organisatie: Dierenpark Taman Indonesia

Email: [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen