Nieuwe winkel Oma’s Brocante opent 22 april haar deuren

Het bruist weer in Oldemarkt; na een nieuwe drogisterij, een slagerij en een bouwmarkt is Oldemarkt binnenkort ook een brocante winkel rijker.

Oma’s Brocante zal op 22 april haar deuren openen. Eigenaresse mevrouw Ria Veerman is geen onbekende in Oldemarkt. Al vanaf 2002 woont het echtpaar Veerman hier, ze zijn echter een poos weggeweest. Na omzwervingen in Zeeland en Drenthe zijn ze in januari van dit jaar weer in Oldemarkt beland.
Het huis in de Hoofdstraat hebben zij altijd aangehouden en nu ze weer terug zijn, is het tijd dat Oma Ria haar eigen winkel opent met de toepasselijke naam Oma’s Brocante.

Ria Veerman houdt van handelen en haar spullen koopt ze voornamelijk bij veilinghuizen en op markten, “vooral het bieden dat maakt het leuk, de spanning; zal ik het item kunnen bemachtigen of niet?” vertelt Oma Ria met een twinkeling in de ogen . Ook komt het voor dat mensen zelf spullen inbrengen. Opa Veerman bestuurt de bestelbus, waardoor grotere spullen ook gehaald en gebracht kunnen worden.

Alhoewel de naam doet vermoeden dat Oma alleen brocante verkoopt, klopt dit niet; ook vintage spulletjes, antiek en curiosa zijn straks in de gezellige winkel te koop. Oma houdt wel van gezelligheid, zo komt er een grote tafel waar de bezoekers een kopje koffie of thee kunnen drinken.
Ook worden cadeautjes gezellig ingepakt, geeft het nog leuker weg.
Oma gaat flink met de tijd mee, binnenkort kan er online geshopt worden in Oma’s winkel via de website.

Oma’s Brocante gaat vrijdag 22 april om 10.00 uur open. Oma zal vanaf dan op vrijdag en zaterdag geopend zijn.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen