Oud ijzer actie bij Jongerencentrum Sidekick

Op 9 april houdt het Jongerencentrum van Oldemarkt weer haar jaarlijkse oud ijzer actie. De hele dag zijn de vrijwilligers dan in de weer met afgedankte wasmachines, oude fietsen, kapotte drogers, etc.

Het Jongerencentrum heeft ieder jaar de oud ijzer actie op de agenda staan. Het is voor hun een belangrijke bron van inkomsten. Door steeds hogere lasten en vermindering van gemeentelijke subsidies wordt het voor het Jongerencentrum steeds moeilijker om geld over te houden voor het jongerenwerk waar zij voor staan.

De vrijwilligers van het Jongerencentrum laten zich niet makkelijk uit het veld slaan en zetten de schouders eronder. Er wordt veel georganiseerd en de deur staat bij deze activiteiten ook altijd open voor ouders/verzorgers die een kijkje willen komen nemen.

U kunt het Jongerencentrum helpen door oud ijzer te doneren. De vrijwilligers komen het zaterdag 9 april bij u ophalen van 9.00 tot 15.00 uur. Alles wat van metaal is wordt gehaald zoals wasmachines, drogers, kranen, oude fietsen en blik. Maar ook uw oude auto accu halen zij op.

Op het telefoonnummer 06-38008253 kunt u een afspraak maken om materiaal af te laten halen. Natuurlijk kunt u zelf ook uw oud ijzer brengen naar de Boterberg 1 te Oldemarkt. De koffie staat klaar!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen