Inloopbijeenkomst over gaswinning Eesveen

Foto: Pixabay

Het ministerie van Economische Zaken organiseert samen met Vermilion op donderdag 23 november 2017 een inloopbijeenkomst over het ontwerp-instemmingsbesluit voor het gewijzigde winningsplan Eesveen.

Tijdens deze bijeenkomst kunt u vragen stellen en informatie krijgen over de gaswinning Eesveen en de procedure. Medewerkers van het ministerie en Vermilion zijn aanwezig om informatie te geven en vragen te beantwoorden.
De inloopbijeenkomst wordt gehouden van 19.30 tot 21.00 uur in Ons Dorpshuis, Linthorst Homanstraat 14 in Wilhelminaoord.

Stukken liggen ter inzage

Van vrijdag 3 november 2017 tot en met donderdag 14 december 2017 ligt het ontwerp-instemmingsbesluit voor het gewijzigde winningsplan Eesveen ter inzage. U kunt de stukken ook in het gemeentehuis van Steenwijkerland inzien. Daarnaast zijn ze digitaal te bekijken via http://www.nlog.nl/opslag-en-winningsplannen-ter-inzage  Iedereen kan van vrijdag 3 november 2017 tot en met donderdag 14 december 2017 reageren op het ontwerp-instemmingsbesluit met een zienswijze. U kunt uw zienswijze schriftelijk indienen door een brief te sturen naar: Ministerie van Economische Zaken, Inspraakpunt Winningsplan Eesveen, Postbus 248, 2250 AE Voorschoten.

Lees voor meer informatie de kennisgeving van ministerie van Economische Zaken over het ontwerp-instemmingsbesluit wijziging winningsplan Eesveen (pdf, 218 KB).

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen