Ga mee op avontuur met Woezel en Pip

Foto: Wim Lanser

Deze week in Rabo Theater De Meenthe: Woezel en Pip, Nieuwjaarsconcert en Kasper van Kooten.

Woezel en Pip

Zou jij ook willen weten hoe het is om groot te zijn? Woezel en Pip kunnen niet wachten. Als de Wijze Varen even niet kijkt, glippen ze stiekem zijn nieuwe tijdmachine in. Op naar het land van nog niet gebeurd. Op naar een nieuw avontuur samen met hun vriendjes Buurpoes en Charlie. Bam, boem, knars, zoem! Als dat maar goed gaat… Een familiemusical voor alle kinderen vanaf 3 jaar.  Deze familievoorstelling is te zien op donderdag 2 januari, aanvang 11.00 uur.

Nieuwjaarsconcert
Start samen met ons het nieuwe jaar met een heerlijke avond vol aansprekende klassiekers; pop, swing, filmmuziek, afgewisseld met solo’s aan de vleugel door Harold Kooij. Deze keer totaal nieuw toegevoegd zijn; een ritmesectie & backing vocals om de feestbeleving compleet te maken. Samen met het grote Jeugd Symfonie Orkest “De Vuurvogel” uit Zwolle o.l.v. dirigent Albert Dam, produceerde Harold Kooij een geweldig nieuwjaarsconcert met verrassende elementen. Een daarvan kunnen we alvast verklappen; Barbara Lok is special guest! Dit concert is te zien op zaterdag 4 januari, aanvang 20.00 uur.

Kasper van Kooten
Kasper trappelt van ongeduld (de klok tikt!) om dit programma te spelen. Zijn tiende! Dit keer niet met fictieve personages, muzikanten of decors, maar slechts met barkruk en microfoon. Voor het eerst kiest Van Kooten voor rauwe stand-up comedy: de naakte waarheid. Hij zal vertellen over zijn missers, zijn geluk, zijn familie, zijn wereld, zijn geloof en zijn verslavingen. Kasper hoopt dit in anderhalf uur te redden, maar of dat genoeg speeltijd is… Deze voorstelling is te zien op donderdag 9 januari, aanvang 20.00 uur.

Ook te zien in De Meenthe: Patrick Laureij op 10 januari (uitverkocht). Gerlof Meijer op 10 januari. ’t Aol Volk op 11 januari. Yora Rienstra op 11 januari. Blokzijl Klassiek 12 januari. Pieter Derks op 16 januari. Celine Cairo op 16 januari. Jeans op 17 januari. Bogey and the Longhorn op 17 januari. Theaterorgelsconcert op 18 januari. De Stuyvesant Sailors op 18 januari. Met de botte zijde op 18 januari. Zeekorenfestival op 19 januari. Gek van Paarden op 22 januari. Soundos op 22 januari.  Meer informatie over deze en andere voorstellingen en kaartverkoop: www.demeenthe.nl of 0521-514 004.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen