Eerste lustrum voor The Sidekick Sessions

Foto: Eelco de Vries

Op zaterdag 30 november a.s. vindt alweer de vijfde editie van The Sidekick Sessions plaats in Oldemarkt. Organisatoren Gert-Jan Prakken en Eelco de Vries begonnen in het najaar van 2015 muzikanten uit Oldemarkt bij elkaar te brengen, om tijdelijke bands samen te stellen. Deze bands verzonnen allemaal een ludieke naam en stelden repertoire samen, zodat ze konden optreden in Het Hof van Holland.

De eerste editie was gelijk een daverend succes. Een bomvolle zaal en ontzettend veel positieve reacties van zowel de muzikanten als het publiek. De overige edities waren niet minder en ook dit jaar verwachten de organisatoren weer een volle zaal en enthousiaste muzikanten.

De bands Old’play, Ad Fundum, Arno & de Medeklinkers en Bucket Lost hebben de eer om deze speciale sessie te voorzien van vele muzikale hoogstandjes. De vrijwilligers van Spokentocht Paasloo verzorgen een rad van fortuin, waarbij mooie prijzen te winnen zijn. Het Hof van Holland te Oldemarkt is, net als alle voorgaande keren, weer de plek waar dit evenement plaatsvindt. De eerste band start om 20:30. De toegang is gratis!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen