Van een maat 44 naar een maat 36 zonder dieet

Foto: Fitwell.nu

Advertorial – Van een maat 44 naar een maat 36 zonder dieet en zonder zware sportschema’s. Het lijkt te mooi om waar te zijn, maar het is Maartje gelukt. Zij viel ruim veertig kilo af! Hoe heeft ze dat gedaan?

Dieptepunt

”Als kind had ik al veel overgewicht en als je dan op jezelf gaat wonen wordt het er vaak niet beter op,” vertelt Maartje (36). ”Op mijn dieptepunt woog ik 110 kilo. Met een “lengte” van 1.63 is dat natuurlijk veel te zwaar!” Op een gegeven moment ging er een knop om. Maartje was het zat om buiten adem boven aan de trap te staan. Ze wilde weer in een leuk jurkje kunnen passen en was vastbesloten om iets aan haar overgewicht te doen.

dieet

Keerpunt

”Door gezonder te gaan eten, lukte het mij om ongeveer 25 kilo kwijt te raken, helaas was dit van tijdelijke aard.” Toen Maartje de liefde van haar leven leerde kennen vlogen de kilo’s er al snel weer aan. ”We hadden het super gezellig, het resultaat was alleen wat minder ‘gezellig!” Vaak uit eten, in het weekend wijntjes en toastjes met salade… ”Voordat ik het wist zat de helft van de verloren kilo’s er weer aan…”

Toen kwam het moment waarop alles veranderde; haar vriend vroeg haar ten huwelijk. ”Natuurlijk zei ik ja! Ik besefte alleen wel dat als ik mooi en slanker voor het altaar wilde staan ik definitief iets moest doen aan mijn overgewicht.” Met een prachtige trouwjurk in haar hoofd als motivatie ging Maartje op zoek naar een manier die haar kon helpen met afvallen.

Beter dan sporten

Toen ze Fitwell.nu ontdekte klonk het eerst bijna te mooi om waar te zijn: afslanken zonder zelf al te veel moeite te hoeven doen. ”Toch zag ik gelijk resultaat! Al na de eerste behandeling was ik alleen op mijn benen al negen centimeter omvang kwijt! Het apparaat waar ze bij Fitwell.nu mee werken breekt niet alleen vet af, maar werkt ook aan spieropbouw. Hierdoor verminderd o.a. cellulite, striae en voorkom je overtollige en slappe huid.”

Maar kun je dan niet net zo goed gaan sporten? ”Het apparaat werkt sneller dan gewoon sporten,” vertelt Maartje. ”De meeste mensen die veel afvallen in een korte periode krijgen vaak een slapper huid. Ik ben heel blij dat mijn huid strak en glad is!” Als je naast de behandelingen bij Fitwell.nu ook nog sport, heb je nóg meer profijt van de behandeling volgens Maartje. ”Ik sport graag en ga na de behandeling vaak nog een halfuurtje wandelen. Beweging versterkt de nawerking van het apparaat. Hoe meer moeite je er in steekt, hoe meer resultaat je ziet! En als je er een tijdje mee bezig bent, wordt het steeds gemakkelijker.”

dieet

Geen dieet

Gemotiveerd door het resultaat ging Maartje door met het programma. ”Mijn zelfvertrouwen ging omhoog en ik werd steeds blijer van mijn spiegelbeeld!” Ze had elke week een behandeling bij Fitwell.nu, verder at ze heel bewust en gezond. Dus geen dieet? ”Nee, je moet gewoon goed op je voeding letten. Het gaat om een stukje bewustwording en omdat ik al een tijdje bezig was met afvallen wist ik wel wat gezond eten was.”

Vind jij het juist lastig om gezond te eten? Dan staan ze bij Fitwell.nu voor je klaar met handige tips en gemakkelijk toe te passen voedingsschema’s. Begeleiding op maat betekent bij Fitwell.nu dat ze samen met jou bekijken waar jij hulp bij nodig hebt.

Reacties

Cookieinstellingen