Wie is de Ondernemer van het Jaar 2017? De uitslag!

Foto: Steenwijkerland Nieuws

Dagenlang kon er gestemd worden op een 12-tal ondernemers met ieder zijn eigen bedrijf, ondernemers die hun onderneming dagelijks met passie voortzetten. En de winnaar is bekend!

In totaal is er 3.026 keer gestemd, de jury heeft daar 900 stemmen van ongeldig moeten verklaren(*) waardoor er 2.126 geldige stemmen zijn.
Eerder ontstond er enige verwarring omdat onze verkiezing tegelijkertijd met een soortgelijke verkiezing loopt van Business Club Steenwijkerland, wij zijn hier niet aan verbonden, dit betreft een andere verkiezing!


Van harte gefeliciteerd!

1. Patrick Jongschaap – JustFire Steenwijk – 462 stemmen
Ondernemer van het Jaar volgens de lezers van Steenwijkerland.Nieuws.nl! Patrick is meerdere keren genoemd tijdens het nomineren, waarbij de woorden professionaliteit, passie en service regelmatig voorbij komen.
Patrick zit bijna een jaar gevestigd in Steenwijk en heeft in dat jaar tijd een hoop opgebouwd waaronder een grote kring met positieve klanten, Patrick werkt hard en dit zal worden beloond met de felbegeerde oorkonde.

2. Johan Bergsma – Bergsma Photography – 220 stemmen
Ondernemer Johan is maar liefst tientallen keren genoemd tijdens het nomineren, en bijna allemaal zijn ze het met elkaar eens. Johan heeft samen met zijn vrouw het hart op de juiste plaats zitten en vormen een gouden team.
Het gouden team zijn echte vakmensen en laten altijd tevreden klanten achter, een terechte reden voor de tweede plaats als Ondernemer van het Jaar van Steenwijkerland.Nieuws.nl

3. Caren Bonaparte – FysioPlus Bonaparte – 208 stemmen
De dames zijn jong, enthousiast en erg behulpzaam, iets wat ook tientallen keren genoemd is tijdens het nomineren. Wij voegen daar fanatiek aan toe. Tijdens het stemproces hebben wij meerdere foto´s en videos voorbij zien komen op Twitter en Facebook op een ludieke manier. Klanten gaan met een tevreden gevoel de praktijk weer uit en zijn erg professioneel in de persoonlijke begeleiding.

4. Martijn Kok & Harry Mulder – DUO Hoveniers – 204 stemmen
Een spannende nek-aan-nek race bezorgen Martijn en Harry de vierde plaats, de vakbekwame hoveniers leveren vakkundig werk af en zorgen voor een tevreden gevoel bij de klant.
DUO Hoveniers is inmiddels een begrip in de gemeente Steenwijkerland en worden vooral aangemoedigd om zo door te gaan.

5. Albert Mol – Kickboxing Steenwijk – 203 stemmen
Ook Kickboxing Steenwijk werd meer dan 100 keer genoemd tijdens het nomineren, een geweldige plek om te sporten voor zowel jong als oud met de perfecte begeleiding.
Mede door het kickboxen zelf is het een enorme verrijking binnen de gemeente Steenwijkerland waar men terecht kan bij de ervaren trainers voor wie de sport beter wilt leren kennen of daarin wilt doorgroeien.

6. Michel Oostenrijk – Michel’s American Diner – 179 stemmen
Michel’s American Diner won vorig jaar de titel van Ondernemer van het Jaar en ook dit jaar werd de ondernemer meerdere keren genomineerd, en met succes. Met maar liefst 179 stemmen weet hij de zesde plek te behalen. Michel is een gedreven ondernemer die een paar jaar geleden het leven volledig omgooide en een eigen Amerikaanse diner begon in de Doelenstraat. Met zijn authentieke hamburgers weet hij de smaakpapillen van klanten enorm te verwonderen en heeft hij sinds kort als enige in Steenwijk “Frozen Yoghurt”.

7. Martijn Bouma – Slagerij Bouma – 166 stemmen
Vers vlees, dat is waar Slagerij Bouma uit Steenwijkerwold voor staat. En dat lukt ze met succes, vanaf de inkoop van grondstoffen tot het eindproduct. De slagerij bestaat nu al zo’n 95 jaar en is in 2014 uitgeroepen tot “2e uw beste slager van Nederland”.

8. Janien van der Linde & Yvonne Meijer – Stichting JY – 158 stemmen
Stichting JY is vorig jaar opgestart door de twee passievolle onderneemsters en laat nu al hele positieve sporen na. De dames zorgen voor een correcte begeleiding op maat en dat mensen weer in hun kracht worden gezet. Daarnaast (mede)organiseren zij ook activiteiten zoals het kerstdiner voor mensen met een laag inkomen en een sport- en speldag voor alle kinderen uit Vollenhove en omgeving, geven zij kleding en speelgoed aan gezinnen die dit goed kunnen gebruiken, kunnen mensen binnenlopen voor een kopje koffie of advies en ga zo maar door.

9. Jan Lubbinge – JL Catering – 153 stemmen
Jan Lubbinge werd maar liefst tientallen keren genomineerd, en we zijn het er allemaal over eens. De gunfactor ligt bij deze ondernemer het hoogst. Zijn klanten zijn uiterst positief. Jan heeft dan ook maar één ding voor ogen; het perfect eindproduct en mede dankzij zijn passie voor het vak zijn de producten vers, perfect en smaakvol. Jan timmert goed aan de weg, en iets in ons zegt dat wij deze ondernemer volgend jaar zeker weer terug gaan zien in deze verkiezing.

10. Willie Gaal – Schoonmaakbedrijf Rein Gaal – 71 stemmen
Rein Gaal zelf is er helaas niet meer, de familie heeft het bedrijf overgenomen en zorgen ervoor dat zijn naam als het trotse schoonmaakbedrijf actief blijft, en ook dit gaat met succes.
De ondernemers hebben een passie voor het het bedrijf en werken met meer dan 70 werknemers, daar waar zij vroeger in een schuur aan het ouderlijk huis werkten hebben zij inmiddels hun eigen pand en vervullen zij hun maatschappelijke functie door samen te werken met de IGSD.

11. Erwin Vaartjes – Rietdekkersbedrijf Vaartjes – 57 stemmen
Erwin werkt keihard, daar is iedereen het over eens. Dankzij zijn passie voor het vak gaat hij dagelijks fluitend aan het werk, hierbij gebruikt hij materialen uit de eigen regio. Wist jij bijvoorbeeld dat zij Kalenberger riet gebruiken? Ambachtelijk en hard werken wordt beloond met zijn nominatie.

12. Fam. Groen – ABS Autoherstel Groen – 46 stemmen
Ook een terugkomer van vorig jaar, zij haalden toen de 4e plaats en eindigen dit jaar helaas als twaalfde. Toch werden zij regelmatig genoemd tijdens het nomineren!
Service en kwaliteit is bij deze onderneming te vinden, of je er nu komt om een auto te huren of je auto te laten repareren; zij zullen altijd voor je klaar staan en begeleiden in het hele proces.
Onlangs wonnen zij nog voor de tweede keer de “FOCWA Schadeherstel Awards”


Wij willen alle lezers bedanken voor het stemmen, verder willen wij de genomineerden bedanken voor hun inzet en sportiviteit. Voor ons zijn alle genomineerden een winnaar.
De eerste drie winnaars krijgen hun prijs persoonlijk overhandigd waarna een nieuw artikel zal volgen.

Tot volgend jaar!

 

* = Alle stemmen zijn gecontroleerd door de hoofdredactie van Steenwijkerland.Nieuws.nl waarna alle stemmen op geldigheid nog eens zijn gecheckt door een onafhankelijke partij uit Tilburg die verder niet betrokken is bij de processen noch enige bekendheid heeft met één van de bedrijven om onafhankelijkheid te garanderen.
De ongeldig gemaakte stemmen is te verklaren door het feit dat er met maximaal 2 IP adressen gestemd mag worden, elke extra stem met dat IP adres is niet geldig.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen