Noveas 1 verliest onnodig uitwedstrijd tegen Vitesse(Be) 1

Foto: Pixabay

Na de eerste gewonnen wedstrijd thuis tegen stadskanaal’74 1 was het nu tijd voor Noveas 1 voor de uitwedstrijd tegen Vitesse (Be) 1 in Beilen. 

Er werd voortvaren gestart en snel stond Noveas 0-1 voor, na een snel tegendoelpunt duurde het lang tot het volgende doelpunt. Waar Noveas het verdedigend goed dicht had zitten ging het in de aanval juist minder. Er werden veel kansen genomen, maar deze gingen stuk voor stuk mis.   Waar het Noveas niet lukte om te scoren lukte het Vitesse aan het einde van de eerste helft wel. Zo ging Noveas met een 3-2 achterstand de rust in.

De tweede helft lukte het Noveas niet om te aansluitingstreffer te maken en was het Vitesse die de voorsprong uitbreide naar 6-3. Vooral aanvallend kwam Noveas scorend vermogen te kort. Ook werden er veel passfouten gemaakt en werd het duel in de afvang vaak verloren. Hierdoor kon Vitesse verder uitbreiden. Na de 6-4 en 6-5 lukt het Noveas niet de aansluitingstreffer te maken en werd het 7-5 door een doelpunt van Vitesse. Noveas kwam er niet aan te pas en hierdoor werd de wedstrijd uiteindelijk met 8-6 onnodig verloren. 

Doelpunten: Lotte van der Terp 3, Patrick Bakker 2, Femke Willems

Aanval: Anna Hofstra, Femke Willems, Jelmer de Graaf en Patrick Bakker
Verdediging: Lotte van der Terp, Nelleke Kloosterman, Yorrin Gritter en Hans Mulder

 

Reacties