Succesvolle ochtend vol plezier in de Prinsessenbuurt: Stoelspelen

Foto: Sociaal Werk de Kop

De bewonerscommissie van Wooncomplex Zonnekamp Woonzorg, Sociaal Werk De Kop en SG Eekeringe kijken terug op een geslaagde en sportieve ochtend vol plezier. Het evenement, dat plaatsvond op dinsdag 25 juni 2024, trok veel enthousiaste deelnemers en werd een groot succes.

 

De ochtend begon met een heerlijk ontbijt, verzorgd door de leerlingen van SG Eekeringe. Na het ontbijt konden de deelnemers genieten van een reeks stoelspelen. De spellen, waaronder bowlen, spijkerpoepen, blikgooien en badminton, zorgden voor veel plezier en sportieve uitdaging. Het evenement bracht bewoners, buurtbewoners en andere geïnteresseerden samen voor een ochtend vol gezelligheid en beweging. Velen brachten hun eigen stoel mee, wat bijdroeg aan de gemoedelijke en informele sfeer van de dag.

 

Naast de sportieve activiteiten, ontstond er een waardevolle uitwisseling tussen de senioren en de leerlingen. De senioren deelden hun ervaringen en inzichten, wat de leerlingen hielp bij het maken van een betere beroepskeuze. De samenwerking tussen jong en ouder werd door iedereen als zeer positief ervaren en is voor herhaling vatbaar. 

De organisatie bedankt iedereen die heeft deelgenomen en bijgedragen aan het succes van deze ochtend. 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen