Al meer dan 1000 deelnemers klaar voor de  Monkey Fun Run

Voorbereidingen in volle gang voor de Monkey Funrun.
Voorbereidingen in volle gang voor de Monkey Funrun.
Foto:

Steenwijk – De vierde editie van de Monkey Fun Run belooft weer een dag vol spektakel te worden met uitdagende en creatieve hindernissen. De voorbereidingen voor het evenement, dat op zondag 21 juli in Steenwijk plaatsvindt, zijn al in volle gang.  De run heeft al meer dan 1000 enthousiaste deelnemers aangetrokken. Ruim 70%  van de tickets is reeds verkocht en hiermee zijn ook de eerste tijdvakken uitverkocht.

Als deelnemer aan de run kun je uit drie verschillende parcourslengtes kiezen. Kies je voor 4 kilometer, dan heb je als beginner of samen met je kind een hele mooie uitdaging. Heb jij na 4 kilometer voor je gevoel nog maar het topje van de ijsberg gezien, dan kies je gewoon voor het dubbele en ga je voor de 8 km! Ben jij echt niet te stoppen en wil je koste wat kost het onderste uit de kan halen? Daag jezelf dan uit op de 12 km en kom moe maar voldaan over die eindstreep! Kortom, iedereen die van een kleine of grote uitdaging houdt, kan meedoen.

Samenwerking schooljeugd

Dit jaar zal een groep van 17 leerlingen van RSG Trompmeesters en SG Eekeringe in het kader van het nieuwe vak TIV (Techniek en Innovatief Vakmanschap) een mooie bijdrage leveren aan het ontwerpen en bouwen van een tweetal hindernissen én gaan zij zorgdragen voor de douche installatie achter de finish.

“Dit praktijkvak is een vak voor Mavo leerlingen die normaal gesproken eigenlijk alleen maar theorie krijgen in de lessen. We oriënteren op verschillende vakgebieden zoals installatie, elektro en metaaltechniek en bouw, maar ook gaan we bij bedrijven langs om kennis te maken met het werkveld”, aldus Gjalt Nieuwenhuis van RSG Tromp Meesters. Ook in het kader van een Maatschappelijke stage gaan leerlingen op 21 juli meehelpen bij de hindernissen.

Het is prachtig om te zien dat de handen met diverse partijen ineen geslagen worden voor de opbouw en uitvoering van zo’n geweldig lokaal evenement! Samen maken we het succes.

Word crewmember

Lijkt het jou ook leuk om een bijdrage te leveren aan het succes van dit fantastische evenement? Meld je dan aan als crewmember. We kunnen nog alle hulp gebruiken bij de start, de ontvangst en natuurlijk bij de hindernissen. Kijk even op monkeyfunrunsteenwijk.nl naar alle openstaande vacatures en draag tegen een vergoeding en natuurlijk een vrijkaartje, bij aan dit toffe evenement!

Wie nog een kaartje wil bemachtigen voor zichzelf en eventueel vrienden en/of familie, dat kan nog via www.monkeyfunrunsteenwijk.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen