Steenwijk Vestingstad geeft gratis oliebollen weg tegen inlevering kassabon

Foto: Pixabay

Wie vanaf dinsdag 28 december via bijvoorbeeld Click & Collect een aankoop doet in de binnenstad van Steenwijk krijgt gratis twee overheerlijke oliebollen aangeboden door Steenwijk Vestingstad. Tegen inlevering van de kassabon kan op dezelfde dag bij Banketbakkerij Strampel de traktatie worden opgehaald. Vanaf donderdag doet ook Bakker Steenstra mee. 

Met deze ludieke oliebollenactie wil de ondernemersvereniging het lokaal kopen stimuleren. In deze laatste en traditioneel drukke weken van het jaar is het voor de winkeliers en horecagelegenheden extra zuur dat zij dicht moeten in verband met de corona-maatregelen. De lockdown komt voor hen dan ook keihard binnen. Het is belangrijk dat de consument juist nu trouw blijft aan de lokale ondernemer en dat mag zeker beloond worden.
Veel winkels hebben tijdens deze lockdown alternatieven bedacht en bieden bijvoorbeeld online bestellen aan. Een aantal modezaken werkt met pastassen, etalages dienen als showroom en op social media tonen veel winkeliers hun producten en assortiment. Nu de finale opruiming is begonnen, kan iedereen ook nog eens profiteren van mooie kortingen.  

Wie advies nodig heeft of een bestelling door wil geven, kan dat via mail, telefonisch of met WhatsApp doen. Ook biedt een groot aantal winkeliers en restaurants een afhaal- en bezorgservice aan. Er is nog altijd veel mogelijk. Aankopen van minimaal € 10,- worden beloond met de gratis oliebollen.
Meer informatie en de actievoorwaarden staan vermeld op www.steenwijkvestingstad.nl. De actie is geldig zolang de voorraad strekt. Op=op en geldt voor één kassabon per klant. 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen