Foodtruck Festival: de hele dag en avond lekker eten

Foto: Pedro Kleine

Lekker eten en drinken tijdens het Vestingfeest van 4 augustus. Van 11.00 tot 21.00 uur zijn er verschillende foodtrucks op de Markt in Steenwijk. Gezellig met elkaar allerlei lekkers eten en heerlijk, relaxed een drankje drinken. Het kan en mag op een verantwoorde manier in deze coronatijd.  

Vrolijk en feestelijk geheel
IJs, smoothies, burgers en nog veel meer. Er is eten uit alle windstreken. Van Zuid-Amerikaans, Arabisch tot een Vietnamese loempia. Exotisch of lekker makkelijk. Niet alleen het eten is leuk en lekker, ook de foodtrucks zijn een attractie op zich. Zo zijn er gepimpte caravans en diverse opvallende marktwagens. Een vrolijk en feestelijk geheel. 

Gezelligheid in de Vestingstad
Nadat de Scutterie om 11.00 uur de officiële opening van het Vestingfeest heeft verzorgd en de vlag in top is gehesen is er ook in de winkelstraten volop vertier. Het Culinaire Looporkest en de Akoestini’s zorgen voor vrolijke klanken. Pizza Luigi rijdt met z’n Italiaanse scooter door de stad en maakt onderweg allerlei capriolen en de Stoombutler doet iedereen versteld staan en schenkt ondertussen graag een (klein) glaasje in. Iedereen is welkom in de Vestingstad 

Programma voor jong en oud
De kinderen kunnen spulletjes verkopen tijdens de kinderrommelmarkt bij de Grote Kerk Vanaf een uur of half acht in de ochtend kan er een plekje worden uitgezocht en om 12.00 is het afgelopen. Degene die meer wil weten over de historie van de Vestingstad kan de audiotour lopen of een kijkje nemen in het stadsmuseum of in Villa Rams Woerthe. 

Het actuele programma wordt gepubliceerd op www.steenwijkvestingstad.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen