Indonesisch zomerprogramma van start bij dierenpark in Kallenkote

Foto: Taman Indonesia

Het zomerprogramma van Taman Indonesia is van start gegaan. De hele vakantie lang zijn er culturele en educatieve activiteiten gepland. Vooral leuk voor kinderen, maar ook ouders zullen zich niet vervelen. Daarnaast is Taman Indonesia ook genomineerd voor het Leukste Uitje van Overijssel, een prijs van het ANWB. Stem op ons en zorg ervoor dat we dit jaar goud winnen!

Zomerprogramma

Ook dit jaar heeft Taman Indonesia een vol zomerprogramma. Er zijn veel activiteiten voor jong en oud en er is veel te leren over de Indonesische cultuur. Hieronder staan alle activiteiten maar u kunt kijken in de agenda op onze website. https://www.taman-indonesia.nl/Agenda/Activiteiten

23 en 30 juli 2021

Wayangpoppen maken

Maak je eigen wayang schaduwpop

Dominique van theater Djempol leert je zelf een schaduwpop te maken, waarmee je thuis je eigen schimmenspel kan creëren. Door te knippen, plakken en scheuren leer je allerlei technieken met diverse effecten.

Materialen: papier, een stok, licht en een goed humeur. Leuk voor kinderen èn ouders!

Inloop van 12:00 – 16:00 uur

29 juli 2021

Workshop Dayak

Doop je onder in de cultuur van de Dayak

Vandaag hebben we weer een leuke workshop! Dit keer gaat het over de cultuur van de Dayak. Je leert hier veel over hun bestaan, gaat traditioneel dansen en een prachtig hoofddeksel maken.

31 juli 2021

Chefkok Stanly kookt Javaans met…Chefkok Stanly Rutten van Rumah Rasa is terug! Hij neemt op 31 juli de keuken van Taman Indonesia weer over. Samen met zijn team gaat hij aan de slag met heerlijke Javaanse gerechten.

Maar hij doet het doet het dit keer niet alleen. We krijgen ook bezoek van Maureen Tan! Schrijfster van ‘De bijbel van de Indonesische keuken’ en eigenaar van kookschool Anak Bungsu. Samen met Stanly verzorgt zij het menu met natuurlijk ook verrukkelijke gerechten uit haar boek.

Wil je hier ook van genieten? Ons eethuis is open voor bestellingen van van 12 tot 17 uur. Reserveer op de website alvast zodat je zeker weet dat je dit niet mist!

Let op: Heb je al een ticket of heb je een abonnement? Dan kun je enkel het menu bestellen. Heb je nog geen ticket, dan dien je ook een entree ticket aan te schaffen voor het dierenpark.

1 en 15 augustus 2021

Dansworkshop: Doe de Sau Reka Reka!

Vandaag leer je Indonesisch dansen van danseres Leonieke.  Wat dacht je van de waaierdans, Sau Reka Reka en of zelfs dansen met bamboelatten! Mis het niet en reserveer alvast je kaarten.

4 en 11 augustus 2021

Wayang voorstelling Kantjil

Kijk mee naar de avonturen van Kantjil, het slimme dwerghertje, op het witte schaduwdoek! Kantjil is een Indonesische sprookje waarbij de fabelachtige dieren een grote rol spelen. Na afloop is er nog gelegenheid tot het stellen van vragen over het schaduwtheater, en hoe jij dat ook thuis kunt proberen!

De voorstelling is geschikt voor alle leeftijden.

Wayangtheater: om 12:00 & 14:00 & 15:30

5 augustus 2021

Workshop: Doop je onder in de cultuur van de Batak

Vandaag hebben we weer een leuke workshop! Dit keer gaat het over de cultuur van de Batak. Je leert hier veel over hun bestaan, gaat traditioneel dansen en een prachtige hoofddeksel maken.

17 augustus 2021

Pasar Anak

Een gezellige Pasar gericht op de kinderen! Laat je onderdompelen in de Indonesische cultuur en doe mee met diverse workshops, Indonesische spelletjes of luister naar de Indonesische sprookjes van Kantjil en de Tijger! Natuurlijk met live muziek en lekker eten!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen