Vaderdag Winactie en speciale fotoshoot voor de kids

Foto: Steenwijk Vestingstad

Wie in de week van 14 tot en met 19 juni winkelt in Steenwijk kan een prachtig Vaderdag Pakket winnen. Iedereen die een foto van de kassabon naar telefoonnummer (06) 131 59 05 stuurt, maakt kans op een van de tien pakketten.

Belangrijk is dat de naam en het adres van vader worden vermeld. De actie eindigt zaterdag 19 juni om 17.00 uur. Direct daarna worden de prijswinnaars getrokken die dezelfde avond nog het Vaderdag Pakket in ontvangst kunnen nemen. 

Op de foto met een Harley Davidson

Speciaal voor de kids is er een leuke actie in de Woldpromenade. In een fantastisch decor kunnen de kinderen op zaterdag 19 juni op een echte kindermotor op de foto. Deze wordt direct geprint om gratis mee naar huis te nemen. Een origineel en onvergetelijk cadeau voor Vaderdag. 

Hart voor Steenwijk. Koop lokaal! 

Deze acties worden georganiseerd door Steenwijk Vestingstad. De ondernemersvereniging wil door middel van de Vaderdag Actie het lokaal winkelen blijven stimuleren. Nu de winkels en terrassen weer open zijn, hopen de winkeliers en horecaondernemers in de binnenstad dat iedereen ‘Hart voor Steenwijk’ heeft en de gezelligheid van de winkelstraat weer weet te vinden.  

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen