Dorpsvisie Steenwijkerwold 2020-2030 officieel overhandigd: aan de slag!

Foto: 19 het atelier

Afgelopen jaar is er hard gewerkt aan de Dorpsvisie Steenwijkerwold 2020-2030. Naar aanleiding van De Grote Optrommelactie en gesprekken met diverse organisaties is er een toekomstbeeld voor het dorp geschetst. Met de officiële overhandiging van de Dorpsvisie aan Dorpsbelang Steenwijkerwold kan van start worden gegaan met de uitvoer van de verschillende plannen in de visie.

De inwoners van Steenwijkerwold hebben hard meegewerkt aan de totstandkoming van de Dorpsvisie. Door input te leveren op vijf verschillende thema’s, zoals ‘wonen en leven’ of ‘natuur en milieu’, is de Dorpsvisie echt door en voor de inwoners van Steenwijkerwold gemaakt. Bovendien hebben meer dan 100 actieve inwoners zich aangemeld voor de tien werkgroepen die de thema’s uit de dorpsvisie gaan uitwerken, aangevuld en ondersteund door professionals.

Vanwege de nog altijd geldende coronamaatregelen was het helaas niet mogelijk om een feestelijke overhandiging te organiseren. In plaats daarvan is er een korte film gemaakt voor de inwoners en iedereen die betrokken is bij de toekomst van Steenwijkerwold. Deze is, samen met de Dorpsvisie, te zien op de site van Dorpsbelang Steenwijkerwold: www.dorpsbelang.eu

Benieuwd naar alle stappen die gezet zijn tijdens De Grote Optrommelactie in 2020 en de ontwikkeling van de Dorpsvisie? Van dit gehele proces is tevens een korte film gemaakt. Ook deze is te zien op bovengenoemde site.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen