Breng een vleugje Italië bij je thuis met ‘t Veerhuys

Foto: Pixabay

Het kleinste restaurant van Steenwijk ’t Veerhuys, reist door naar Italië met ‘Carpaccio XXL, thuis bezorgd in een pizzadoos’. Vijf variaties op de Italiaanse klassieker in een uniek en extra groot jasje, want deze Carpaccio’s hebben een omvang van maar liefst 35 centimeter. 

Nu de meesten van ons niet op vakantie gaan, zit er niks anders op dan een andere manier te vinden om toch dat vakantiegevoel te creëren. En wat is een betere manier dan dat te doen door middel van eten? Reis na een retourtje Mexico, Frankrijk of Spanje nu met ‘t Veerhuys naar Italië. Restaurant ’t Veerhuys biedt vijf extra grote Carpaccio varianten; rund, zalm, rode biet, vitello tonato en Quattro Stagioni voor als je niet kunt kiezen. Eén portie heeft de maat van een flinke pizza en dus wordt de Carpaccio bij u thuis bezorgd in een heuse pizzadoos. Chef-kok Willem kwam op het ludieke idee van deze verpakking na het bestellen van een pizza thuis op de bank. De Carpaccio XXL is het vleugje Italië om van te genieten tijdens een diner voor twee of thuis op de bank met de doos op schoot. U kunt dit combineren met bijpassende wijn of bier en uw bestelling wordt met veel plezier en vriendelijkheid bij u thuis bezorgd. 

De Carpaccio’s zijn te bestellen als voorgerecht bij keuze uit de Veerhuys Classics. Om samen te delen of voor de grote eter. Eet thuis met ’t Veerhuys.
U kunt uw bestelling afhalen of laten bezorgen op vrijdag t/m dinsdag tussen 16.00 tot 19.00 uur. Bezorging in een straal van 15 km rondom Steenwijk. 

Meer informatie of bestellen: bel of app 0619929050 of kijk op www.hetveerhuyssteenwijk.nl

Reacties