Razzia spektakel bijna volledig uitverkocht

De populaire voorstelling Razzia is bijna volledig uitverkocht, enkel voor de zaterdagmiddag is er nog plek. De vierdaagse voorstelling die in de buitenlucht wordt gehouden in Vollenhove trok de afgelopen twee dagen al ruim 800+ bezoekers.

Razzia is een oorlogsverhaal geschreven door Jan Blei en muzikaal vormgegeven door Wim Rebergen en Barbara Lok. Heel bijzonder is dat de voorstelling ook doordrenkt is met filmbeelden gemaakt door Klaas Eissens en beeldende kunst door Anca Blok. Schrijfster Marjan Berk is de vertelster in dit theaterspektakel. De totale regie is in handen van Mitchell ten Hove uit Kampen.
Met Razzia wordt er een eerbetoon gegeven aan verzetsgroep Ome Willem en verzetsman Harmen Visser en wordt er stilgestaan bij het goed en kwaad dat Vollenhove in de oorlog verdeelde. Een oorlogsverhaal dat in de gehele regio gebeurt zou kunnen zijn. Razzia zou eigenlijk gespeeld worden in het voorjaar in het kader van viering 75 jaar vrijheid. Corona gooide helaas roet in het eten.

Met ruim 100 vrijwilligers wordt er voor gezorgd dat het corona protocol en de veiligheid kan worden gewaarborgd. Consequentie is dat de voorstelling zonder pauze wordt gehouden.
Ook donderdagavond was de uitverkochte voorstelling ondanks het slechte weerbeeld een groot succes.

Kaarten voor Razzia zijn alleen te reserveren via www.demeenthe.nl en kosten € 27,50.

 

Reacties