Nieuw bedrijfsrestaurant voor NoordWestGroep

Foto: NoordWest Groep

Donderdag 30 juli is de metamorfose van het bedrijfsrestaurant van NoordWestGroep afgerond. NoordWestGroep wil medewerkers helpen bij het volgen van een gezonde levensstijl. NoordWestGroep wil ook het werkplezier van de medewerkers verhogen door een meer inspirerende werkomgeving te creëren. In januari is daarom besloten het bedrijfsrestaurant van een nieuw uiterlijk te voorzien en gezondere producten aan te bieden.

Afgelopen maanden is achter de schermen hard gewerkt. Het eindresultaat mag er zijn. Voorheen spraken de medewerkers van NoordWestGroep over de kantine. Nu hebben ze het met trots over het bedrijfsrestaurant. Regelmatig zijn er medewerkers te vinden die met elkaar overleggen. De wekelijkse voorlichtingsmomenten van de gemeente Steenwijkerland voor mensen die een uitkering aanvragen, vinden ook plaats in het nieuwe bedrijfsrestaurant. 

Helaas moeten op dit moment de medewerkers nog lunchen en koffiedrinken op de eigen afdelingen in verband met de maatregelen rondom Covid-19. Maar 1 oktober a.s. gaat het nieuwe restaurant open voor alle medewerkers. Ze kunnen dan onder het genot van een gezonde lunch en lekkere koffie samen genieten van de prachtige ontwikkelingen die NoordWestGroep doormaakt. Jarenlang is er weinig geïnvesteerd in het bedrijf, en nu investeert NoordWestGroep zich de crisis uit.

De NoordWestGroep is een sociale onderneming en een arbeidsontwikkelbedrijf met als doel alle werkzoekenden met afstand tot de arbeidsmarkt met passende hulp en ondersteuning naar werk te leiden. Zij kunnen binnen de NoordWestGroep ervaring opdoen en zich ontwikkelen waardoor ze veelal kunnen doorstromen naar regulier werk. We zoeken nog steeds nieuwe medewerkers. Mensen met afstand tot de arbeidsmarkt die graag aan het werk willen op het gebied van logistiek, schoonmaak, productiewerk of tuin- en groenonderhoud, kunnen contact opnemen met de NoordWestGroep.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen