Madelein Meppelink geeft beachclinic aan jeugd Steevast

Dela Beach Open 2019
1. Sanne Keizer/ 2. Madelein Meppelink (NED)
Dela Beach Open 2019 1. Sanne Keizer/ 2. Madelein Meppelink (NED)
Foto: FIVB

Op 2 juli geeft bekend internationaal beachvolleybalster Madelein Meppelink een beachclinic aan de jeugd van Volleybal Vereniging Steevast op de beachvelden in de Groene Long in Steenwijk.

Net als voor veel sporten is ook voor de volleyballers is het seizoenseinde vreemd verlopen. Toen er weer getraind mocht worden is de jeugd van V.V. Steevast uitgeweken naar het korfbalveld van K.V. Noveas. Dat was een prima oplossing maar wel wennen. Inmiddels heeft de jeugd ook gebruik gemaakt van de prachtige beachvelden van de gemeente Steenwijkerland.

Daar sluiten ze dit seizoen af op een wel heel speciale manier, want bekend internationaal beachvolleybalster Madelein Meppelink komt de jeugd van V.V. Steevast een beachclinic geven! Madelein Meppelink vormt samen met Sanne Keizer een succesvol duo in de top van het Nederlandse beachvolleybal.

De beachclinic wordt mogelijk gemaakt door het TeamNL Beach Tour die door Nederland trekt om het volleyballen meer aandacht te geven. De clinic vindt plaats op 2 juli a.s. om 19.30uur op de beachvelden in de Groene Long in Steenwijk. Kijken rondom het veld kan, uiteraard met 1,5 meter afstand onderling.
Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen