Gerard Nijboer op bezoek bij NoordWestGroep

Foto: NoordWest Groep

Donderdag 14 mei was Gerard Nijboer te gast bij NoordWestGroep om het personeel te inspireren. In deze bijzondere tijd waarin de mensen van NoordWestGroep nog steeds keihard werken, was het tijd om even stil te staan bij het onderwerp: hoe vind ik een goede balans tussen hard werken en uitrusten?

Gerard kan daar vanuit zijn ervaring als topsporter veel over vertellen. Hij gaf de aanwezigen – die op 1,5 meter afstand van elkaar zaten – het volgende mee: ‘alleen als jij zelf kwaliteit bent, kun je kwaliteit leveren!’

NoordWestGroep is sinds half maart 1 week dicht geweest. Daarna is het bedrijf gefaseerd en gecontroleerd met een kleine ploeg mensen weer aan het werk gegaan. Juist omdat sommige mensen de structuur van werk zo nodig hebben. De mensen die werkten deden dat natuurlijk vrijwillig en in eerste instantie waren dat er een paar. Inmiddels werkt meer dan 85% van het personeel weer. Het grootste deel van de medewerkers werkt op zijn normale werkplek, een deel werkt thuis.

De coronacrisis heeft bij NoordWestGroep allerlei creativiteit losgemaakt. Zo is een thuiswerkcentrale opgezet. Mensen die niet naar het werk durven te komen, krijgen thuis werk afgeleverd dat ze daar uitvoeren. Ook is in de week voor Pasen een tulpenactie georganiseerd. Elke medewerker kreeg 2 bossen tulpen. 1 om zelf te houden en 1 om weg te geven.
Vorige week kon NoordWestGroep het 60-jarig jubileum helaas niet vieren vanwege de coronacrisis. Het personeel heeft wel een cadeau gekregen, want: wie jarig is trakteert.

De NoordWestGroep is een sociale onderneming en een arbeidsontwikkelbedrijf met als doel alle werkzoekenden met afstand tot de arbeidsmarkt met passende hulp en ondersteuning naar werk te leiden. Zij kunnen binnen de NoordWestGroep ervaring opdoen en zich ontwikkelen waardoor ze veelal kunnen doorstromen naar regulier werk. We zoeken nog steeds nieuwe medewerkers. Mensen met afstand tot de arbeidsmarkt die graag aan het werk willen op het gebied van logistiek, schoonmaak, productiewerk of tuin- en groenonderhoud, kunnen contact opnemen met de NoordWestGroep.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen