#STEENWIJKERLANDISERVOORJOU laat creatieve ondernemers zien deel 2

Foto: Eigen foto

Steenwijkerland Nieuws probeert de lokale ondernemers een hart onder de riem te steken in deze onzekere tijden. We gaan dat doen met de hashtag #STEENWIJKERLANDISERVOORJOU

Ondernemers worden creatief

Steun de lokale ondernemer! Dus probeer je geld vooral lokaal uit te geven. Of je nu zelf een bedrijf hebt en bepaalde zaken moet inkopen of als particulier je geld uitgeeft. Volg hierbij natuurlijk wel altijd de landelijke maatregelen, maar steun de lokale ondernemers in deze moeilijke tijden. Speciale bezorgdiensten of andere creatieve ideeën genoeg in Steenwijkerland! We lichten er de komende dagen enkele uit, maar weten dat er in onze gemeente veel meer creatieve ondernemers zijn!  Ben jij een van die creatieve ondernemers? Gebruik dan op social media de hashtag #STEENWIJKERLANDISERVOORJOU en wie weet sta jij in ons volgende overzicht!


Service van Kapsalon Rosa uit Kuinre

Kapsalon Rosa uit Kuinre is op donderdag en zaterdag geopend voor het afhalen van haarverzorgingsproducten. “Dat is wat ons betreft vooral een service, niet bedoeld om omzet te draaien. Wij maken bijvoorbeeld persoonsgerichte shampoos waaraan we color-emulsies toevoegen. Mensen kunnen daarmee hun kleur langer mooi en hun haar gezond houden”, zegt ondernemer Walter Postma. Tijdens de beperkte openingstijden mogen mensen ook gerust langskomen om zich te laten adviseren. “Ik kan ze tips geven hoe hun haar zo te kammen of op te steken dat ze er toch verzorgd uitzien.” Daarnaast staan op de Facebookpagina van de kapsalon (https://www.facebook.com/Kapsalon-Rosa-Kuinre-107969315946827/) filmpjes met eenvoudige doe-het-zelf-tips (ALCINA 1-minute-tips), bijvoorbeeld om uitgroei bij te kleuren.
Kapsalon Rosa is vermaard vanwege haarwerken. Van heinde en ver komen mensen naar Kuinre om zich een pruik of haarstukje aan te laten meten. Deze service die onder de vitale beroepen valt gaat wel door, zij het in afgeslankte vorm. “Alleen daar waar het een medische noodzaak betreft”, licht Postma toe. “Anderhalve meter afstand bewaren is in dit geval niet mogelijk, maar we nemen wel die maatregelen die kunnen. Zo voeren we het intakegesprek door middel van videobellen. We vragen mensen zelf hun hoofdomvang op te meten en een foto op te sturen voor het bepalen van de haarkleur. Dat is natuurlijk niet zo trefzeker als wanneer je zelf de metingen doet, maar we doen dan ook een ruimere zichtbestelling dan onder normale omstandigheden.” Voor de fysieke afspraken wordt de cliënt gevraagd niet meer dan één begeleider mee te nemen.

Kapsalon Rosa | Burchtstraat 7, 8374 KC Kuinre | 0527 231493 | www.kapsalonrosa.nl

 

Aan de poets!

Jemako distributiepartner Sylvana Veenstra uit Willemsoord heeft een nieuwe aanbieding, speciaal voor diegene die aan de schoonmaak gaan!
De droogdoek voor streeploos, pluisvrij en glanzend resultaat. Mag op alles, BEHALVE de tv en hoogglans, 3 stuks voor € 48,90.
In 7 kleuren verkrijgbaar. Liever mixen met de kleuren? Dat is prima.

Jemako Veenstra | tel.: 06-57574000 | https://www.jemako-shop.com/veenstra

Online begeleiding met afvallen is geen probleem met Lia.

Wil je afvallen? De praktijk van Lia is weliswaar gesloten maar begeleiding online is een goede optie! Meer informatie?
App, mail of bel.

Balans bij Lia | 06-10892893 | [email protected]

 

Streekproducten bij Vleesboerderij JR Groen in Eesveen

In Eesveen pakken ze uit! Stokbrood, kruidenboter, maar ook eieren en niet te vergeten.. Heerlijke stukken vlees, allemaal uit onze eigen regio.
Kom gerust langs, ze zijn open!
Bel aan, wacht achter de buitenbalie en zij pakken het voor u. Kunt of wilt u er liever niet uit? Neem dan even contact met hen op over bezorgingsmogelijkheden.

Vleesboerderij JR Groen Eesveen | http://www.vleesboerderijeesveen.nl/

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen