60 jaar NoordWestGroep: een feestje waard!

Foto: NoordWest Groep

2020 is een heugelijk jaar voor NoordWestgroep: het arbeidsontwikkelbedrijf bestaat dan 60 jaar en viert dat het hele jaar met als hoogtepunt allerlei festiviteiten in de week van 11-15 mei. Speciaal ter gelegenheid van het jubileum is het logo van NoordWestGroep het hele jaar voorzien van een feestelijk lintje met het symbool van een 60-jarig jubileum: een diamant. 

Wie jarig is trakteert!
Het hele jaar kunnen bedrijven, inwoners van Steenwijkerland, leerlingen van RSG Tromp Meester en de medewerkers van NoordWestGroep cadeautjes verwachten. Welke dat zijn, blijft nog even een verrassing… Een aantal activiteiten maakt NoordWestGroep al wel bekend. 

Relatie-evenement
Op 14 mei is er een evenement voor relaties van NoordWestGroep, waar ondermeer Job Cohen spreekt. Hij is nu voorzitter van brancheorganisatie Cedris en was eerder PvdAlijsttrekker en burgemeester van Amsterdam. 

Personeelsfeest
Alle medewerkers van NoordWestGroep vieren op 14 mei ’s avonds het 60-jarig jubileum onder het genot van een hapje en een drankje. Natuurlijk is er muziek en kan er gedanst worden!

Open dag
De inwoners van Steenwijkerland kunnen op 15 mei tussen 14.00-20.00 uur een kijkje komen nemen bij NoordWestGroep aan de Koematen. Daar laten medewerkers zien welk werk daar gedaan wordt voor bijvoorbeeld Dyka en Agrifac. Voor bezoekers, jong en oud, zijn er verschillende activiteiten. 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen