Gastouderbureau Samen op zoek naar gastouders en vraagouders

Foto: Gastouderbureau Samen

Gastouderbureau Samen is de ondersteunende factor voor de gastouder en vraagouder. Zij bemiddelen graag door middel van persoonlijk contact.

Samen is een professioneel gastouderbureau, welke door de GGD is goedgekeurd en geregistreerd staat in het Landelijke Register Kinderopvang (LRK).
Zij bieden de gastouders het activiteitenprogramma “Samen actief!” Daarnaast worden er gratis cursussen, trainingen en workshops georganiseerd.

Wie zijn de gezichten achter Gastouderbureau Samen?
Dit zijn Jeanine van Drogen en Mariska Bolt. Zij zijn zelf al enige jaren actief in de kinderopvangbranche en vinden dat men meer kan betekenen voor gastouders, vraagouders en de kinderen. Zelf zijn zij trotse moeders van kinderen en verwacht Jeanine ook nog eens haar derde kindje!

Zij hebben gezamelijk het Gastouderbureau Samen opgestart, maar waar komt de naam Samen vandaag?
Mariska vertelt: “Als wij het woord ‘Samen’ horen, dan denken wij aan: een veilig gevoel, liefde, een eenheid, het voelt vertrouwt om samen iets te doen. Samen sterk in opvang, samen met de gastouders, samen met de vraagouders en samen met de kinderen. Met z’n allen zijn we het kloppende hart van Gastouderbureau Samen.”

Ben je gastouder, wil je gastouder worden? Of heeft u opvang nodig?
In de regio Steenwijk is het gastouderbureau nog op zoek naar gastouders.
Gastouderbureau Samen heeft een opleidingsbeleid waarbij ze beginnende gastouders persoonlijk kunnen ondersteunen om gastouder te worden.
De gastouders krijgen na aanmelding bij Gastouderbureau Samen gratis cursussen aangeboden en hebben recht op het eigen activiteitenprogramma “Samen actief”. Daarnaast organiseert het bureau speciale gezellige dagen voor gastouders, vraagouders en de kinderen.
Bent u op zoek naar opvang voor uw kinderen? Dan komt Gastouderbureau Samen graag met u in contact om een bijpassende gastouder voor u te zoeken.

Wilt u meer informatie of bent u enthousiast geworden?
Neem vrijblijvend contact op via 06 – 83 83 63 15 of mail naar [email protected]
U kunt ook een kijkje nemen op de website www.gobsamen.nl 

Advertorial

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen