Pasar Malam: Geniet in Oosterse sferen!

Foto: Istimewa Events

De Markt van Steenwijk staat vijf dagen lang in het teken van de Pasar Malam. Dit bruisende gratis toegankelijke evenement is de grootste Pasar Malam van Noord-Nederland.

Er worden maar liefst 25.000 bezoekers verwacht tijdens de 13e editie die deels overdekt is. Van 24 t/m 28 juli is er volop Oosterse muziek en entertainment en kunt u culinair genieten. In de Indische restaurants en bij de kraampjes met snacks kunt u de lekkerste gerechten eten en op de terrassen is het goed vertoeven. Er is een groot aantal kramen met een hele diversiteit aan Aziatische producten zoals, wierook, houtsnijwerken, sambal, kleding en accessoires. Beleef Steenwijk in Oosterse sferen.

Gordel van Smaragd
Het gratis programma wordt dagelijks gepresenteerd door Sylvia Elders. Ze is een echte kenner van de Indonesische cultuur en vertelt u graag over de geschiedenis, dans, culinaire lekkernijen en tradities. Gekleed in de Indonesische klederdracht, de sarong kebaya, neemt zij u mee naar de Gordel van Smaragd.

Dans en muziek
Elke dag is er van 12.00 uur tot in de avond doorlopend muziek en dans op de Markt. U kunt optredens verwachten van Affinity, Hot News, Challenge XL, TripleB and Friends, Ester Latama, Shanelle de Lannoy, Diana Monoarfa, John Russell Jr.  Harold Verwoert en 2 Lucky Mind en vele andere topartiesten. Het is een genot om naar de prachtige kostuums, dans en muziek te kijken. U zingt vast een deuntje mee?!

The Billy’s
Tijdens het Vestingfeest op woensdagavond 24 juli bezetten The Billy’s het podium op de Markt. Drie toffe gasten die ervoor zorgen dat ‘het dak’ eraf gaat. Geen kroeg is te klein en geen stadion te groot of The Billy’s zijn er wel geweest en hebben hun stempel achtergelaten. En … dat gaan ze zeker ook in Steenwijk doen.

Zondag 28 juli is er Koopzondag en zijn van 13.00 tot 17.00 uur de winkels geopend.
Kom gezellig shoppen in het gastvrije Steenwijk.

Vestingfeest 24 juli

Kindervrijmarkt
8.00 – 12.00 uur

Locatie: Kerkstraat, Kerkplein, Neerwoldstraat en Gasthuisstraat

Braderie
10.00 – 18.00 uur

Locatie: in de diverse winkelstraten

Balkonconcert ’t Veerhuys
Nette Heeren Presenteren
Aanvang: 21.15 uur

Café De Bieb
Beatzzz Outdoor met Hardezz, The Antidote en Chris Deluxe!
Aanvang: 22.00 uur

Voor meer actuele informatie zie www.steenwijkvestingstad.nl.
Volg Steenwijk Vestingstad ook op Facebook

Reacties