Henrieke Hofsteenge wordt ambassadeur voor Present Steenwijkerland

KODAK Digital Still Camera
KODAK Digital Still Camera
Foto: Henk Boxum

Stichting Present Steenwijkerland verbindt nu bijna 10 jaar lang vrijwilligers uit heel Steenwijkerland met hulpvragen van inwoners uit de gemeente.

Vanaf 2009 tot 2019 is in meer dan 1000 situaties door vrijwilligers hulp geboden aan gezinnen of alleenstaanden. Dat kan bestaan uit een tuin opknappen, verven, behangen of helpen met verhuizen.
Of een middagje wandelen met een groep ouderen. Het lukt mensen soms (tijdelijk) niet om hun situatie aan te pakken.
Geen familie in de buurt, geen netwerk, geen genoeg financiën en vaak er alleen voor staan! Wat geweldig is het dan dat een groep onbekende vrijwilligers de hulpvraag helpen oplossen. Zodat er weer perspectief is!

Henrieke Hofsteenge – manager van Stichting Sociaal Werk de Kop – kent het verbindende werk van Present in Steenwijkerland en vindt het een eer ambassadeur te worden voor Present.
Henrieke: ‘
De reden dat ik graag ambassadeur wil zijn van Stichting Present is omdat ik de organisatie een warm hart toedraag. Wij kunnen ons werk niet zonder vrijwilligers en zonder Stichting Present doen. Stichting Present is ontzettend belangrijk voor ons, zeker bij ondersteuning van inwoners in en rond huis als zij daar zelf geen middelen voor hebben.’
Met burgemeester Rob Bats is Henrieke nu de 2
e ambassadeur voor Present Steenwijkerland.
Door haar kennis van het sociale domein in Steenwijkerland is zij een belangrijke schakel in het (net)werk van Present Steenwijkerland! Present hoopt zo op nog meer naamsbekendheid en een nog groter draagvlak te krijgen via hun ambassadeurs Henrieke Hofsteenge en burgemeester Rob Bats!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen