Damesteam voetbal RSG door naar de landelijke finale Olympic Moves!

Foto: RSG Tromp Meesters

Donderdag 11 april schrijft het damesvoetbalteam van de RSG Tromp Meesters geschiedenis! Voor het eerst staat het schoolteam in de landelijke finales van de scholencompetitie Olympic Moves! Tijdens de regionale finales in Assen winnen ze alle wedstrijden en veroveren hiermee een verdiende eerste plaats.

Vijf andere voetbalteams, twee dansteams en twee hockeyteams zitten donderdagmorgen in de bus richting Assen. Bij de voetbalteams heeft klas 1 dapper gespeeld, maar komt helaas niet verder dan de poulewedstrijden. Klas 2/3 heeft goed gespeeld met mooie combinaties en veel doelpunten. Ze worden tweede in de poule en dit betekent loten en penalty’s nemen. Helaas wordt het geen kruisfinales voor deze meiden.

Het schoolteam dames beleeft een spectaculaire dag in Assen. Met mooie combinaties, veel kansen, voldoende doelpunten en twee fraaie reddingen van de keepster (geen enkel doelpunt tegen gehad) mogen ze zich de terechte winnaar noemen. De meiden mochten aan het einde van de dag de gouden beker ophalen en zijn hiermee dus door naar de landelijke finale in Papendal!

Reacties

article
26499
Damesteam voetbal RSG door naar de landelijke finale Olympic Moves!
Donderdag 11 april schrijft het damesvoetbalteam van de RSG Tromp Meesters geschiedenis! Voor het eerst
https://steenwijkerland.nieuws.nl/nieuws/26499/damesteam-voetbal-rsg-door-naar-de-landelijke-finale-olympic-moves/
2019-04-14T12:32:19+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/318/2019/04/14123209/190412_damesteam_voetbal_RSG_schrijft_geschiedenis2.jpg
Nieuws