Auto Christiaan 2.0 officieel van start

Foto: Autobedrijf Christiaan

Het is zover: Auto Christiaan 2.0 is officieel van start! Na vijf jaar te zijn weggeweest, is Christiaan Hamstra terug. Het autobedrijf heeft een ware metamorfose ondergaan, waarbij onder andere de werkplaats, de showroom en de wasstraat zijn verbeterd. Daarnaast is het assortiment ocassions vernieuwd én flink uitgebreid.

Christiaan Hamstra: ‘De werkplaats is voorzien van de nieuwste computersystemen en apparatuur. Ook in de showroom komt u vernieuwing tegen. Zo wordt u hartelijk welkom geheten vanachter een moderne balie met een kop koffie en een stukje lokale Blokzijler brok. Tevens is de wasstraat aangepakt en up-to-date voor de komende vijf jaar. Tot slot hebben wij het aantal ocassions verdubbeld en verjongd.’

Win: weekend Efteling voor vier personen
Om de overname te vieren, heeft het autobedrijf de eerste actie bekend gemaakt: onder de eerste vijftig verkochte auto’s in de periode van 1 april tot 1 juli 2019 wordt een weekend Efteling voor vier personen weggegeven.

Gratis auto wassen van 1 tot en met 30 april 2019

Maar dat is nog niet alles. Om u kennis te laten maken met de vernieuwde wasstraat kunt u van 1 tot en met 30 april 2019 gratis uw auto laten wassen.  

Actie: gratis bluetooth speaker
En als klap op de vuurpijl ontvangen de eerste 100 klanten vanaf 1 april 2019 een bluetooth speaker t.w.v. 29,95.

Bezoek Auto Christiaan 2.0
Christiaan Hamstra: ‘Het nieuwe team van Auto Christiaan 2.0 is heel blij en trots dat alles klaar is voor de toekomst. Wij heten u van harte welkom in ons vernieuwde bedrijf aan de Kanaalweg 11 in Blokzijl. Uiteraard kunt u ook onze website www.auto-christiaan.nl bezoeken voor het actuele aanbod occasions.   

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen