The Ultimate Elvis Party komt naar Steenwijk

Foto: Fletcher Events

Bent u fan van Elvis? Mis dit dan niet! Een wervelende muzikale show, die u gezien moèt hebben. Deze show vindt plaats in Steenwijk op 6 juli 2019! De ‘No. 1 rock and roll band van Nederland’, The Explosion Rockets en de Ierse Elvis imitator Ciaran Houlian (‘Official European Elvis Champion’) laten u in een 3 uur durende show genieten van Elvis Presley’s grote hits! Van prachtige ballads tot de swingende rock and roll nummers uit de 50’s, 60’s en 70’s. Alles komt deze avond voorbij in een flitsend optreden.

Omdat stil blijven zitten tijdens deze show eigenlijk onmogelijk is, is er een ruime dansvloer aanwezig zodat er ook naar hartenlust gedanst kan worden. Dus ‘put on your blue suede shoes’ en waan uzelf opnieuw in de gouden jaren van Elvis Presley, The King!
Tijdens deze muzikale dansavond in Steenwijk zal er naast een dansvloer ook voldoende zitgelegenheid zijn om bij te komen van het dansen. Voorafgaand aan de show kunt u heerlijk dineren. Wilt u niet meer naar huis rijden na het evenement, dan kunt u blijven overnachten in het hotel!

Mis dit fantastische feest niet en bestel nu uw kaarten via www.fletcherevents.nl of aan de receptie van Fletcher Hotel-Restaurant Steenwijk op de Woldmeentherand 15 in Steenwijk, of telefonisch via: 0521-512 311. Neem ook een kijkje op de site voor meer informatie over de vele evenementen van Fletcher Events.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen