Plannen voor een nieuwe lunchroom in Vollenhove

Foto: Ingezonden

Er zijn plannen om in het voorjaar, in het pand op het Kerkplein, een nieuwe lunchroom te open. Deze lunchroom zal een aanvulling zijn op de horecagelegenheden die op het kerkplein aanwezig zijn.  

De lunchroom onderscheidt zich in de producten en de mogelijkheid om te ontbijten of te genieten van een gezellige high tea. Tevens kan men straks in de zomer heerlijk zitten op het terras en onder het genot van een hapje en een drankje genieten van het uitzicht van de mooie haven  

In lunchroom Madelief worden klanten gastvrij ontvangen en wordt met de beste zorg het eten voorbereid. Het enige wat je hoeft te doen is genieten, van elkaar, van de omgeving en natuurlijk van de heerlijke lunch. Met ondernemerschap, passie, gedrevenheid en gastvrijheid is het zeker dat Lunchroom Madelief een plaats wordt waar niet alleen de mensen uit Vollenhove, maar ook de gasten die onze mooie regio bezoeken, zich snel thuis zullen voelen.

In de media is op dit moment volop aandacht voor het toerisme in Nederland. Zo zijn er een aantal grote campagnes die de mooie regio rondom Vollenhove promoten. En geef ze eens ongelijk! Je kunt hier terecht voor een vakantie met de boot, een prachtige fietsvakantie, genieten van de natuur of gewoon een gezellig dagje Vollenhove. Al met al dus een mooie aanvulling op het horeca-aanbod in Vollenhove.

Ook zo enthousiast geworden over deze plannen? Help dan mee deze te realiseren. Inmiddels is al 39% van het startkapitaal binnen. De campagne loopt nog slechts een paar dagen. Je kan helpen door te investeren op www.lovetofund.com/projecten/lunchroom-madelief

Reacties

article
26146
Plannen voor een nieuwe lunchroom in Vollenhove
Er zijn plannen om in het voorjaar, in het pand op het Kerkplein, een nieuwe
https://steenwijkerland.nieuws.nl/nieuws/26146/plannen-voor-een-nieuwe-lunchroom-in-vollenhove/
2019-02-08T15:50:08+00:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/318/2019/02/08154934/foto-nieuws.jpg
Nieuws