Vieze handen en groene vingers treffen elkaar bij de VUSO

Foto: Ineke Overwijk

Bij de VUSO in Steenwijk starten er in januari weer een aantal leuke cursussen voor mensen met groene vingers die graag hun handen uit de mouwen steken.

Vanaf maandagavond 14 januari staat de cursus ‘Ontwerp je eigen tuin’ gepland. Dit is een korte cursus van vier lessen, onder leiding van Ineke Overwijk. In deze cursus ga je samen met Ineke een tuinontwerp maken van je eigen tuin. Alle facetten van het ontwerpen komen voorbij. Het uiteindelijke doel is dat je aan het einde van de cursus je eigen tuin hebt ontworpen, inclusief bestratings- en beplantingsplan.
Daarna kan je zelf aan de slag om je tuin te realiseren.

Heb jij je tuin al op orde en kan je niet wachten om met  je handen in de aarde te wroeten?  Dan is de cursus ‘Biologisch tuinieren’ echt iets voor jou.
De cursus van vier lessen start op dinsdagmiddag 15 januari. Biologisch tuinieren is helemaal in; geniet van je eigen gekweekte groenten, fruit en kruiden.  Leer hoe je een goed werkende composthoop kan maken en hoe je de bijen en vlinders kunt helpen.

Op de website van de VUSO staat alle verdere informatie betreffende prijzen, lesdata en –tijden te lezen;  www.vuso.info

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen