Veel dans en gelach op het podium in Steenwijk

Foto: Vanessa Wessels

Deze week in Rabo Theater de Meenthe: Thomas Acda, Jeans, De Partizanen, Het Zwanenmeer en All Stars.

 

Thomas Acda

Het idee broeit al sinds de beëindiging van het succesvolle duo Acda en de Munnik. Maar eerst regisseerde Thomas twee films, schreef hij een boek en de liedteksten en muziek voor de musical ‘De Marathon’ en vervulde het afgelopen theaterseizoen de hoofdrol in de met sterren overladen musical ‘Fiddler on the roof’. Hij ontving voor beide musicals een musical award waaronder die voor de beste acteerprestatie (‘Thomas Acda ontroert’). Nu is hij terug op het toneel met de langverwachte eigen, muzikale cabaretvoorstelling, samen met gitarist David Middelhoff. Deze voorstelling is te zien op donderdag 13 december, aanvang 20.00 uur.

 Jeans

Met ‘Blame it on the boogie’, zet Jeans die stijgende lijn voort met een geheel nieuwe productie die wederom garant zal staan voor een spetterend muzikaal feest en een lust voor het oog, voor jong & oud! Met een nieuwe cast en een live-band wordt u meegenomen op een swingende reis langs diverse muziekstijlen en grote hits; zowel die van vandaag de dag als uit de jaren 90 terug tot aan de jaren 50. Stilzitten zal onmogelijk zijn! ‘Put on your dancingshoes, come on down and boogie with us all night long!’ Deze voorstelling is te zien op vrijdag 14 december, aanvang 20.00 uur.

De Partizanen
Het wordt geen voorstelling over hoe het is om voor het eerst vader te zijn. Dat lijkt gezien ons beider privélevens op zo’n korte termijn geen haalbare kaart. Dat is dus alvast een hele geruststelling. Wij gaan er wel alles, maar dan ook echt alles aan doen om u te verbazen, te verwarren, te ontroeren en heel hard te laten lachen. Wij zullen u kortom op geheel Partizaanse wijze kennis laten maken met: het leven an sich. We zien u graag! Deze voorstelling is te zien op vrijdag 14 december, aanvang 20.15 uur.

Het Zwanenmeer
Het Zwanenmeer is het romantische liefdesverhaal tussen Odette en prins Siegfried. Odette, koningin van de zwanen, is samen met andere jonge, onschuldige meisjes betoverd door Rotbart. Zij leven als zwanen en nemen alleen rond middernacht hun menselijke vormen aan. Enkel zuivere liefde kan de betovering doorbreken. Rotbart probeert via zijn dochter Odile, die als twee druppels water op Odette lijkt, tussen de geliefden te komen. Het Charkov City Opera & Ballet brengt met het Zwanenmeer weer een klassiek ballet op zijn eigen, weergaloze manier naar het theater. Deze voorstelling is te zien op zaterdag 15 december, aanvang 20.00 uur.

All Stars

De jongens van Swift Boys 8 slaan geen zondag over om met elkaar op het veld te staan. Nu zijn ze 25 en is hun leven behoorlijk veranderd. Zwangere vriendinnen, strenge echtgenotes die niet meer thuis op de bank wachten, buitenechtelijk gerommel en carrièreplannen. Maar op zondag ontmoeten ze elkaar steevast op de groene mat, vergeten ze alle zorgen van hun dagelijkse leven en hebben ze dezelfde kleedkamer gein als toen ze nog puber waren.All Stars is een absolute must-see voor man en vrouw, jong en oud, aanvaller of verdediger. Deze musical is te zien op maandag 17 en dinsdag 18 december, aanvang 20.00 uur.

De voorstelling Indië Monologen op woensdag 12 december is vervallen.

Binnenkort te zien in De Meenthe: Soweto Gospel Choir op 19 december. Matroesjka op 19 december. Meezingfeest met Hollandse sterren op 22 december. What a Wonderful Christmas op 23 december. Pump up the 90’s op 25 december. Magische Kerst op 26 december. Terug naar Steenwijk op 29 december (uitverkocht). Terug naar Steenwijk op 30 december. Royal New Years Eve op 31 december. Jurassic Revenge op 4 januari. Nieuwjaarsconcert op 5 januari. Bumba op 6 januari.

Meer informatie over onze voorstellingen en kaartverkoop: www.demeenthe.nl of 0521-514004.

Reacties

article
25843
Veel dans en gelach op het podium in Steenwijk
Deze week in Rabo Theater de Meenthe: Thomas Acda, Jeans, De Partizanen, Het Zwanenmeer en All
https://steenwijkerland.nieuws.nl/nieuws/25843/dans-en-gelach-op-podium-steenwijk/
2018-12-05T09:56:33+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/318/2018/12/05095622/Jeans_7083-fotograaf-Vanessa-Wessels_web.jpg
Evenementen, Nieuws