IJspret op de Markt in Steenwijk

Foto: Steenwijk Vestingstad

Er kan binnenkort volop geschaatst worden op de geheel vernieuwde Markt in Steenwijk. Van 13 december tot en met 6 januari staat de overdekte ijsbaan opnieuw in het hart van de Vestingstad en kan jong en oud een ritje maken op de ijzers.

De baan is iedere dag geopend en ook voor de scholen en bedrijven is tijd gereserveerd om actief bezig te zijn. Maar liefst 40 teams doen mee met de Blokker Curling cup. Het belooft één groot schaatsfestijn te worden.

Startschot door wethouder
Donderdagavond 13 december om 18.30 uur opent wethouder Bram Harmsma de baan officieel. Hij geeft het startschot voor meer dan drie weken lang sportiviteit op de Markt.

De ijsbaan is een initiatief van Steenwijk Vestingstad en met de medewerking van gemeente Steenwijkerland, een groot aantal sponsoren en tal van vrijwilligers is het de organisatie gelukt om ook dit jaar dit mooie project te realiseren.

Voor iedereen toegankelijk

Een groot aantal bedrijven maakt het financieel mogelijk dat er geschaatst kan worden. De gemeente Steenwijkerland, Jumbo Bert Vis, Kornelis Caps & Closures en Steenwijk Vestingstad zijn de hoofdsponsors en zorgen ervoor dat het toegangskaartje en schaatshuur opnieuw laag blijft. Zo is de ijsbaan voor iedereen toegankelijk en kunnen velen genieten.

Winterse sferen en lekkernijen

Afgelopen jaar kon de organisatie meer dan 10.000 bezoekers verwelkomen. Dit jaar wordt in ieder geval hetzelfde aantal verwacht. De gezamenlijk horeca tovert het horecapaviljoen om naar winterse sferen en er zijn verschillende lekkernijen, zoals snert, warme chocolademelk en broodjes worst te koop. Het is een en al gezelligheid komende weken in Steenwijk.

Kijk voor openingstijden en meer informatie op: www.steenwijkvestingstad.nl/ijsbaan

Reacties

article
25830
IJspret op de Markt in Steenwijk
Er kan binnenkort volop geschaatst worden op de geheel vernieuwde Markt in Steenwijk. Van 13
https://steenwijkerland.nieuws.nl/nieuws/25830/ijspret-op-markt-steenwijk/
2018-12-03T14:23:20+02:00
https://cdn.nieuws.nl/media/sites/318/2018/12/03142311/algemeen-ijsbaan.jpg
Nieuws