Schuif aan bij Robèrt van Beckhoven

Foto: Sandra Hoekstra

Deze week in Rabo Theater de MeentheRobèrt van Beckhoven, Brigitte Kaandorp, Mega Bricks, Bok & Najaarsbierentocht, Johan Derksen en Paul de Leeuw.

Robèrt van Beckhoven

Robèrt, visionair op het gebied van food, in het bijzonder brood en banket, serveert het publiek een theatrale foodexperience.  Hoe gaat hij dat doen? ‘Ik breng de bakkerij naar het podium! Met beeld en geluid geven we de collega’s in Oisterwijk een gezicht en laten we zien hoe alle producten gemaakt worden. En natuurlijk moet er geproefd worden. Ik nodig het publiek letterlijk uit om aan tafel te komen zitten.’ Tijdens deze voorstelling wordt u uitgenodigd plaats te nemen aan een lange tafel op het podium. Een verrassende theaterbeleving, inclusief € 15,- aan lekkernijen, waarbij u wordt gevraagd van tevoren geen hele stevige maaltijd te nuttigen. Deze voorstelling is te zien op donderdag 22 november, aanvang 20.00 uur.

Brigitte Kaandorp

De voorstelling ‘Eh…’ van Brigitte Kaandorp is te zien op vrijdag 23 november en is uitverkocht. Geïnteresseerden kunnen zich op de wachtlijst plaatsen.

Mega Bricks

Ruim 3500 vierkante meter beursoppervlak wordt gevuld met alles op het gebied van lego met diverse legobouwwerken en leuke attracties. Naast veel demonstraties zijn er vele verkoopstands met alle legoartikelen die er zijn zowel nieuw als gebruikt. Voor de kinderen is er een grote legospeelplaats en op beide dagen is er een bouwwedstrijd met zeer aantrekkelijke prijzen. Er is ook rekening gehouden met het naderende sinterklaasfeest. Zo worden er door de legohandelaren tal van scherpe sinterklaasaanbiedingen gedaan. Dit evenement is op zaterdag 24 november en zondag 25 november, vanaf 10.00 uur.

Bok & Najaarsbierentocht

Op zaterdag 24 november organiseert slijterij Bij Bert in samenwerking met De Meenthe voor de derde keer een bokkentocht. Op deze avond gaat u verschillende bok- en eindejaarsbieren proeven tijdens een wandeling door de mooie stad Steenwijk. Op diverse locaties kunt u een glaasje bier proeven en na terugkomst in De Meenthe staan er nog een heel aantal bieren op u te wachten om geproefd te worden. Ook aan de inwendige mens zal gedacht worden. Dit evenement is op zaterdag 24 november, aanvang 19.30 uur.

Johan Derksen

De voorstelling ‘Keeps the blues alive’ van Johan Derksen is te zien op zaterdag 24 november en is uitverkocht. Geïnteresseerden kunnen zich op de wachtlijst plaatsen.

Paul de Leeuw

Geboren worden in Rotterdam en je kinderen zijn Ajax-supporters. Je vader koopt Ruud Gullit maar leent jou geen geld voor een eerste autootje? Poliepen in de blaas en het verlies van een dierbare vriend? Het is allemaal een vorm van vette pech maar gepaard met regenhumor. Humor waar je ook een beetje om moet huilen. Net als Annie de Rooij Samen met pianist Miguel Wiels of Bernd van den Bos is er ook ruimte voor muzikale improvisatie met het publiek. Deze voorstelling is te zien op dinsdag 27 november, aanvang 20.00 uur.

Binnenkort te zien in De Meenthe: Rundfunk op 28 november. Debby Petter op 28 november. Ed Struijlaart op 29 november (uitverkocht). Javier Guzman op 30 november. Vestzakconcert met Lemonade op 30 november. Emilio Guzman op 1 december. Symfo Classics op 1 december. Sinterklaasvoorstelling op 2 december.

Meer informatie over onze voorstellingen en kaartverkoop: www.demeenthe.nl of 0521-514004.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen