Vaar mee op de swingende muziekgolven met de kleine zeemeermin

Foto: Wim Lanser

Ton Kas grapt voor de sterke maag. Na het overweldigende succes van Eerste Klootviool en JABROER komt Ton Kas naar het theater met het vervolg: KAKMAKER. Ja mensen, wat moet ik er nou nog over zeggen? Die moppentapper komt er weer aan met numero 3! De vorige keer, bij JABROER, zei ik dat het voornemen hetzelfde was als bij Eerste Klootviool: lachen tot je scheelziet. Deze voorstelling is te zien op donderdag 18 oktober, aanvang 20.00 uur.

Abba Gold
Abba Gold is dè Abba tribute show van nu! En live on stage te zien bij ons in De Meenthe!
‘Having the time of your live’ met de tour van 2018/2019. Een kleurrijk spektakel met fantastisch licht en geluid en natuurlijk alle superhits! Dancing Queen, Knowing Me Knowing You, Voulez-Vous, Super Trouper en Mama Mia. Deze voorstelling is te zien op vrijdag 19 oktober, aanvang 20.00 uur.

Kirsten van Teijn

Als het plaatje maar klopt. Als het gazon maar strak gemaaid is, de ramen blinken en de nieuwe auto precies past bij de kleur van de voordeur. In ‘Nobel’ vertelt Kirsten met veel humor over een hardwerkend ondernemersgezin achter een gouden façade. “God, wat zijn we rijk”. Maar wat komt er tevoorschijn als je de Perzische tapijten optilt? Wat gebeurt er als je met het verkeerde kapsel de deur uitstapt? Een schaamteloos eerlijk en stijlvol muzikaal programma over hoe we leven in patronen. Deze voorstelling is te zien op vrijdag 19 oktober, aanvang 20.15 uur.

De Kleine Zeemeermin

Diep, heel diep in de oceaan, tussen het prachtige koraalbos en de vriendelijke vissen woont de Kleine Zeemeermin. Met haar golvende rode haren, zeeblauwe ogen en schitterende stem is ze het oogappeltje van haar vader, de koning. Op een dag, bij een hevige storm, redt het mooie zeeprinsesje een knappe mensenprins van het zinkende schip. Op slag wordt ze verliefd en wil ze niets liever dan bij hem zijn. In haar magische bol heeft de gemene tovenares Fien alles gezien en gehoord. Samen met haar man Titus bedenkt ze een listig plannetje… Zal de Kleine Zeemeermin de prins ooit weer zien? Deze familievoorstelling is te zien op maandag 22 oktober, aanvang 14.00 uur.

Ook te zien in De Meenthe: Pipo op donderdag 25 oktober. Blaaskapellenfestival op zaterdag 27 oktober. Grensland Overdinkel op zaterdag 27 oktober. Stuyvesant Sailors op zondag 28 oktober. Lucina Bolding op donderdag 1 november. De Bazuin op zaterdag 3 november.

Meer informatie over deze en andere voorstellingen en kaartverkoop: www.demeenthe.nl of 0521-514 004.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen