Halloween belooft spookachtig eng te worden in Kuinre

Foto: Lianne van der Meer

Wanneer het donker wordt en niemand meer de straat op durft, komt het Kuunderspookbos tot leven. Geesten, spoken en andere rare figuren ontwaken uit hun slaap of dood om vreemdelingen de stuipen op het lijf te jagen.

De KAS organiseert op vrijdag 2 november en zaterdag 3 november 2018 voor de 15de keer de huiveringwekkende Halloween spooktocht in het Kuinderbos.
Het startpunt is bij restaurant “De Wipkip” en zal op beide avonden om 19.00uur van start gaan. De kaartverkoop start op woensdag 10 oktober om 19.00 uur bij restaurant “De Wipkip” te Kuinre.

Voor beide avonden kan hier voor maximaal 2 kaarten per persoon gekocht worden met een startdatum- en tijdstip, dit zolang de voorraad strekt. De startkaarten dienen gelijk betaald te worden, contant en pin is mogelijk.
Aangeraden wordt om er op tijd bij te zijn omdat er slechts een maximaal aantal startkaarten te verdelen zijn. Telefonisch reserveren is niet mogelijk.

Deelnemers tot en met 14 jaar moeten onder begeleiding van minimaal 1 persoon van 18 jaar of ouder. Maximaal 8 personen per groep, kosten per startbewijs € 45,- per groep.
Zaklantaarns zijn niet toegestaan, de organisatie zorgt voor “sfeer” verlichting.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen