5e Classic Disco night in Meppel binnenkort

Foto: Bert Beugeling

‘Een grote reünie, weerzien met oude bekenden, collega’s en vrienden van toen’, dat is in grote lijnen de leidraad van de inmiddels 5e editie van de jaarlijkse CLASSIC DISCO NIGHT in Lord Nelson in Meppel. Met uiteraard de muziek van toen, vaak zelfs van het originele vinyl, dat destijds ook al letterlijk op de draaitafels in Lord Nelson werd gelegd.

Het bijzondere van de CLASSIC DISCO NIGHT en REÜNION is dat het personeel van toen net als vroeger ook weer even een avondje terug gaat in de tijd. Want, zeer herkenbaar voor de bezoekers van toen, de barkeepers van destijds staan weer achter de bar alsof ze nooit weggeweest zijn en de DJ’s die jaren geleden de hits van toen de zaal inslingerden draaien met hetzelfde enthousiasme juist die muziek weer voor het publiek dat jaarlijks de CLASSIC DISCO NIGHT weer weet te vinden.

De organiserende vrienden en collega’s uit de eerste jaren van de Lord; Bert, Bart, Ronald en Jan blikken tijdens de voorbereidingen vaak ook ongemerkt even terug naar de collega’s en kameraden die de huidige reünies niet meer mee kunnen maken. ‘Vooral de mensen die er niet meer bij zijn en waar we vroeger mee werkten en van alles mee beleefd hebben, blijven zeker bij deze gelegenheden altijd in onze gedachten. Bijvoorbeeld bedrijfsleider Jelle, portier Piet, garderobe-man Henk en andere markante persoonlijkheden van toen horen zeker ook bij de herinneringen van die mooie tijden’. Ook dat is een reden om de jaarlijkse reünie te houden om met de maten van destijds nog even weer de tijd van toen nieuw leven in te blazen. Met elkaar, maar vooral ook vóór iedereen. Want de nostalgische gezelligheid staat voorop ! En dan niet uitsluitend voor de bezoekers van toen …. Ook mensen die anno nu de leeftijd van 35+ net- of al ruimschoots zijn overgestoken zijn natuurlijk meer dan welkom ! Om gewoon lekker te genieten van een ouderwets avondje uit in de sfeer – en vooral met de muziek van toen.

De CLASSIC DISCO NIGHT begint vrijdagavond 12 oktober om 22.00 uur. Tot plm. middernacht is de toegangsdeur open voor bezoekers. De classic party gaat door tot 03.00 uur in de nacht.

Kaarten kosten in de voorverkoop 5 euro, aan de deur op de avond zelf is de prijs 7,50. Met muntjes kunnen binnen de consumpties worden besteld bij de barkeepers die net als toen ook weer vanouds bekende drankjes als whiskey-cola of wodka-jus in het assortiment hebben. Voor mensen die (toevallig) nog roze muntjes over hebben van de vorige editie … goed nieuws ! Want die muntjes zijn ook op vrijdagavond 12 oktober weer gewoon in te wisselen ! Laagdrempelig dus en met de insteek om vooral mét elkaar nog eens weer gezellig een ‘echo’ uit het verleden … in het heden te beleven !!

Voorverkoopadressen zijn :

Stadscafe Oasis Kerkplein 15 Meppel

Murphy’s Pub Kerkplein 14 Meppel

Café De Casteleyn Grote Kerkstraat 17 Meppel

Herberg ’t Plein Prinsengracht 1 Meppel

De Kansel Grote Kerkstraat 20 Meppel

Primera Kruijer, Rembrandtlaan 30 Meppel

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen