Foodtruck Festival en Blues op de Markt

Foto: Pedro Kleine

Lekker eten en drinken kunt u tijdens het Vestingfeest van 15 augustus. Van 11.00 tot 22.00 uur strijken verschillende Foodtrucks neer op de Markt waar u heel gezellig met elkaar allerlei lekkers kunt nuttigen.

Ijs, smoothies, patat ‘maar dan anders’, healty food en nog veel meer. Niet alleen het eten is leuk en lekker, ook de foodtrucks zijn een attractie op zich. Zo is er een tot ‘keuken’ omgetoverde brandweerauto, zijn er allerlei vrolijke caravans en campers en diverse opvallende marktwagens. Een vrolijk en feestelijk geheel.

Blues op de Markt  

’s Middags en ’s avonds kunt u genieten van de Blues op de Markt. De door de wol geverfde muzikanten van de Blues Daddies brengen de authentieke blues naar Steenwijk en zorgen voor een heerlijke sfeer tijdens uw hapje en drankje. Het Duo Arjan van der Linde en Bart Schwertmann maken het, met hun twee geweldige stemmen, gecombineerd met de eigenzinnige presentatie, tot een verrassend geheel. Zij kenmerken zich door puurheid, openheid en herkenbaarheid. Een zomerse middag en avond chillen en genieten.

 

Vestingfeest 15 augustus

Kindervrijmarkt
8.00 – 12.00 uur

Locatie: Kerkstraat, Kerkplein, Neerwoldstraat en Gasthuisstraat

Braderie
10.00 – 18.00 uur

Locatie: in de diverse winkelstraten

Livemuziek – Straatorkesten
11.00 – 16.00 uur
Locatie: in de diverse winkelstraten

 

Vestingfeest 15 augustus

Balkonconcert ’t Veerhuys
Moonshine Ramblers
Aanvang: 21.15 uur

Café De Bieb
La Freak Show met DJ Jean en Mc Maron Hill

Voor meer informatie over het programma zie www.steenwijkvestingstad.nl.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen