Fiesta Europa – Internationaal festijn in Steenwijk

Foto: Vestingstad

Nieuw in Steenwijk! Vijf dagen lang staat de Markt in het teken van de internationale markt Fiesta Europa.

Een spectaculair en verrassend evenement waar u kennis kunt maken met specialiteiten uit maar liefst zeventien verschillende Europese landen. Van 11.00 tot 22.00 uur kunt u van woensdag tot en met zondag een bezoek brengen aan dit bruisende en kleurrijke spektakel. In België is het concept inmiddels bekend en succesvol. Het is voor het eerst in de geschiedenis dat de karavaan de grote rivieren oversteekt en neerstrijkt in de Vestingstad. Deze primeur mag u daarom niet missen.
Op de feestelijke markt presenteren kraamhouders uit diverse Europese landen zich. Zij brengen authentieke en typische spullen en gerechten mee uit het eigen land of de regio. Niet alleen gastronomie, lokale gerechten en streekproducten, maar ook allerlei artisanaat, lederwaren, edelstenen, zepen, houtsnijwerk, textiel, enzovoort. Zo zijn er olijven uit Spanje, manden uit Portugal, warme truien uit Lapland en fudge uit Groot-Brittannië. Een grote geurende, gekleurde en aanstekelijke markt. Ontdek, geniet, proef en beleef!
Livemuziek en acts
Het geheel wordt dagelijks opgeluisterd met live-muziek en optredens van verschillende artiesten. Internationale klanken en dans zorgen voor een vrolijk en gezellig geheel. U bent van harte welkom!

Kindervrijmarkt
8.00 – 12.00 uur

Locatie: Kerkstraat, Kerkplein, Neerwoldstraat en Gasthuisstraat

Braderie
10.00 – 18.00 uur

Locatie: in de diverse winkelstraten

Livemuziek – Straatorkesten
11.00 – 16.00 uur
Locatie: in de diverse winkelstraten

Vestingfeest 8 augustus

Balkonconcert ’t Veerhuys
Reunie – Rodondenderons en Les Miezerabullus
Aanvang: 21.15 uur

Café De Bieb
Bieb Indoor: Boswandeling

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen