Hilariteit in De Meenthe

Foto: Loens MEdia

Het komende seizoen in Rabo Theater De Meenthe: Guido Weijers, Howard Komproe, Ton Kas, Kirsten van Teijn en Martijn Koning.

Guido Weijers
In het theater is fantasie echt en de confrontatie puur. Theater is uitzoomen en jezelf overgeven. Ontsnappen aan de ratrace of aan de waan van de dag. In het theater mag alles, daar is er vrijheid zonder grenzen. Daar gelden andere wetten. Zit je gevangen in 2018 en vastgeplakt aan je mobiele telefoon, of breek je een avond uit? Guido Weijers speelt De Oudejaarsconference 2018. Geen nieuwjaarconferentie, geen Oudejaarsshow, maar ‘De Oudejaarsconference’. Dat je het even weet! Deze cabaretvoorstelling is te zien op donderdag 20 september, aanvang 20.00 uur.

Howard Komproe
Don’t call it a comeback! Maar stand-up comedy pionier Howard Komproe is terug. Van nooit echt helemaal weggeweest natuurlijk. Het begint te jeuken en kriebelen en bloed kruipt waar het niet gaan kan. En dus komt Howard weer met een soloprogramma. Zoals we ‘m kennen: eerlijke meningen, scherpe observaties en niets en niemand ontziende grappen. Stand-up in de puurste vorm. Deze cabaretvoorstelling is te zien op donderdag 11 oktober, aanvang 20.00 uur.

Ton Kas
Ton Kas grapt voor de sterke maag Na het overweldigende succes van Eerste Klootviool en JABROER komt Ton Kas naar het theater met het vervolg: KAKMAKER. ‘Ja mensen, wat moet ik er nou nog over zeggen? Die moppentapper komt er weer aan met numero 3! De vorige keer, bij JABROER, zei ik dat het voornemen hetzelfde was als bij Eerste Klootviool: lachen tot je scheelziet. En ik kan nú alleen maar zeggen dat aan die opzet opnieuw niets veranderd is. Hooguit dat ik het deze keer nóg meliger, baloriger en hilarischer ga proberen te maken dan de voorgaande keren. Ik wil de lat heel hoog leggen, zodat ik er makkelijk onderdoor kan.…’ Deze cabaretvoorstelling is te zien op donderdag 18 oktober, aanvang 20.00 uur.

Kirsten van Teijn
Als het plaatje maar klopt. Als het gazon maar strak gemaaid is, de ramen blinken en de nieuwe auto precies past bij de kleur van de voordeur. In ‘Nobel’ vertelt Kirsten met veel humor over een hardwerkend ondernemersgezin achter een gouden façade. “God, wat zijn we rijk”. Maar wat komt er tevoorschijn als je de Perzische tapijten optilt? Wat gebeurt er als je met het verkeerde kapsel de deur uitstapt? Een schaamteloos eerlijk en stijlvol muzikaal programma over hoe we leven in patronen. En hoe onze pogingen om het juiste te doen meestal stranden. Want soms loopt een perfect geplande brunch gewoon tamelijk woest uit de hand. Deze cabaretvoorstelling is te zien op vrijdag 19 oktober, aanvang 20.15uur.

Martijn Koning
Martijn is De Koning van de dieren in zijn nieuwe theatershow. Dieren speelden altijd al een grote rol in de shows van Martijn Koning, maar nu is het echt tijd om een volledige show te wijden aan onze beste vrienden. Honden, katten, olifanten, haaien, parkieten, naakte molratten en natuurlijk mensen. Alle dieren komen langs! Verwacht veel snelheid. Veel grappen. Veel absurdisme. Veel Martijn Koning. En vooral veel dieren. Deze cabaretvoorstelling is te zien op donderdag 25 oktober, aanvang 20.15 uur.

Meer informatie over deze en andere voorstellingen en kaartverkoop: www.demeenthe.nl of 0521-514 004.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen