Passie voor muziek in De Meenthe

Foto: Vinocanka

Het komende seizoen in Rabo Theater De Meenthe: Jan Smit, Tangarine, Purper, Abba Gold en Blaaskapellenfestival.

Jan Smit
Na een periode van bijna 5 jaar zal Jan Smit vanaf dit najaar weer in de Nederlandse theaters te zien zijn. De theatershow getiteld ‘Met Andere Woorden’ staat in het teken van zijn nieuwe album en neemt de bezoeker mee op een muzikale reis. Na het grote Duitse succes met KLUBBB3, de Elfstedentour en de Arena-concerten met De Toppers terug naar de basis. Jan Smit, intiem en gewoon vertrouwd. Deze muziekvoorstelling is te zien op zaterdag 29 september, aanvang 20.00 uur.

Tangarine
Het leven heeft ze uit elkaar gedreven: de tweelingbroers Sander en Arnout Brinks van het muziekduo Tangarine. Ze delen nog altijd dezelfde tourbus en ze staan nog elke avond zij aan zij op het podium, maar hun levenswegen zijn van elkaar afgebogen. In 2017 hield de één zijn eerste kind in zijn armen, terwijl het huwelijk van de ander op hetzelfde moment stukliep. Het is voor het eerst in hun bestaan als eeneiige tweeling dat hun levens niet langer gelijk oplopen. De typische blood harmony in hun tweelingzang is gebleven, maar dit keer eisen de gitaren meer spreektijd op. Middenin vertrouwd klinkende Tangarine-liedjes worden ineens zijwegen ingeslagen. Deze voorstelling is te zien op woensdag 10 oktober, aanvang 20.00 uur.

Purper

In ‘PURPER’s Passie’ vraagt theatergroep PURPER zich af waarom iedereen tegenwoordig een bucketlist moet hebben, zo krampachtig z’n droom achterna móet gaan, genieten als taak ziet en bijna dwangmatig op zoek is naar zijn ‘passie’. Er is zelfs supermarktbrood dat ‘Liefde & Passie’ heet! Hoog tijd dus om te bepalen waar het woord passie werkelijk voor staat. Deze voorstelling is te zien op woensdag 17 oktober, aanvang 20.00 uur.

Abba Gold

Abba Gold is dè Abba tribute show van nu! En live on stage bij ons in De Meenthe!
‘Having the time of your live’ met de tour van 2018/2019. Een kleurrijk spektakel met fantastisch licht en geluid en natuurlijk alle superhits! Dancing Queen, Knowing Me Knowing You, Voulez-Vous, Super Trouper en Mama Mia…Deze voorstelling is te zien op vrijdag 19 oktober, aanvang 20.00 uur.

Blaaskapellenfestival
Dit jaar is er weer een voor Nederland uniek blaaskapellenfestival: 4e Fest der Blasmusik. Op diverse podia treden doorlopend blaaskapellen op in de bekende muziekstijlen: Marhrisch, Bohmisch, Egerlander en Oberkrainer. Als bezoeker kunt u rouleren tussen vijf podia met elk 30 minuten een wisseling van blaaskapellen. Een muzikaal treffen van muzikanten en toehoorders. Het festival wordt afgesloten met Vinocanka uit Lochem. Dit festival is te zien op zaterdag 27 oktober, vanaf 11.00 uur.

Meer informatie over deze en andere voorstellingen en kaartverkoop: www.demeenthe.nl of 0521-514 004.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen