Sorelle bloem & kado verhuist naar Oosterstraat

Foto: Sorelle

Per september 2018 verhuist Sorelle bloem & kado van de Scholestraat naar Oosterstraat 74. De precieze datum wordt later bekend gemaakt. Om dit te vieren geven de eigenaressen van de zaak Lyanne en Marla Hoorn tot aan de verhuizing korting op de woonaccessoires.

Wie wat te vieren heeft, trakteert. Met deze gedachte geeft Sorelle tot september 2018 15% korting op één artikel, 30% korting op twee artikelen en maarliefst 60% korting op aankoop van drie artikelen van de afdeling woonaccessoires.

“We zijn trots dat we kunnen aankondigen dat we gaan verhuizen naar de Oosterstraat”, aldus Lyanne Hoorn, één van de twee zussen die samen de bloemenzaak runnen. “We zijn in september 2015 begonnen aan dit avontuur aan de Scholestraat. Na drie jaar vonden we allebei dat we toe zijn aan een volgende stap. Het pand aan de Oosterstraat is hiervoor zeer geschikt.”

Naast het nieuwe pand, timmeren de zussen ook aan de weg door een nieuwe webshop. Een groot deel van het assortiment is nu online te bestellen en bestellingen worden bezorgd op de gewenste locatie.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen