Eerste Vestingfeest bevat avondmarkt en livemuziek

Foto: Vestingstad

Vier het begin van de vakantie in Steenwijk. Zaterdagavond 21 juli gaan de zomeractiviteiten in de Vestingstad officieel van start. Vanaf 16.00 uur is er een gezellige braderie in de binnenstad en de winkels zijn tot 22.00 uur open. U kunt heerlijk flaneren langs de kramen en op de terrassen is het goed vertoeven.

Livemuziek
De coverband Jools zorgt voor feest op de Markt. Het repertoire van Jools is afwisselend. De bandleden, met o.a. Willem Spans, spelen de hits van nu, tot in de jaren zestig en weer terug. Pop, Soul en Disco; het is één feest van herkenning. Meezingen gegarandeerd! En met Jools gaan de voetjes zeker van de vloer.

Straatorkesten
Door de straten van het centrum komt u verschillende orkesten tegen. Geniet van de vrolijke klanken van The Sugar Berries, Groove Brother Groove en de Altena Jazz Band

Is het Jazz? Is het Rockabilly? Western Swing? Cabaret? Het zijn The Sugar Berries! The Sugar Berries brengen aanstekelijke nummers rondom het ontstaan van de Jazz. Een gevarieerde, vrolijke en swingende mix van rootsy muziek! Groove Brother, Groove speelt een fijne mengeling van instrumentale en vocale pop en jazz. Op deze muziek kan heerlijk gedanst worden. Bob Marley, Bill Whithers en Stevie Wonder passeren de revue. Een mobiel bandje met een grootse akoestische sound. De Altena Jazz Band zorgt voor veel sfeer en vermaak. Er wordt, een voor ieder herkenbaar repertoire, in dixie-style gespeeld. Swingende collectieven en heerlijke solo’s zorgen ervoor dat u niet stil kunt blijven staan.

Een vrolijker start van de zomer kunt u zich toch niet voorstellen? Vier het mee!

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen