Balkonconcerten Veerhuys Steenwijk weer van start

Zaterdag 21 juli start een prachtige reeks van concerten op het kleinste balkonnetje van Steenwijkerland in het kader van de Vestingfeesten in Steenwijk.

De eerste band is direct een knaller van jewelste want Bogey & The Longhorn staat op het balkon. Om 21.15 trapt de bekende band af die ook dit jaar weer Dicky Woodstock mag afsluiten.
Op woensdag 25 juli speelt Lemonade op het Balkon. De Steenwijker formatie speelt top 40 muziek. De band Mooi-Zo geformeerd rond leadzanger Jasper Prins staat 1 augustus op het balkon.
Op woensdag 8 augustus is de eenmalige reünie van de Rododendrons. Bea, Christien en Helga begeleid door Jan Joustra zijn na lang aandringen bereid gevonden na vele jaren een concert te geven.
Tegelijkertijd is er de reünie van Les Miezerabullus. Ook een al jaren gestopte band uit Steenwijk met vooral feest en smartlappen muziek. Op 15 augustus staan de mannen van de Moonshine Ramblers op het balkon.
De band voornamelijk afkomstig uit Steenwijkerwold speelt stevige rock nummers en lijkt op weg een van de populairste bands uit de regio te worden.

De Band-its uit Nijeveen en omstreken zijn 22 augustus te bewonderen op het balkon met top 40 hits en het wat snellere werk. Afsluiter van de jaarlijkse balkonconcerten zijn de Anita’s op zaterdag 8 september tijdens Kopje Cultuur. Deze landelijke act trekt langs de theaters met hun Smartlappen Show en nu dus eenmalig te zien op het balkon.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen