Deze shows zijn komend seizoen in Rabotheater De Meenthe te zien

Foto: Nick van Ormondt

Het komende seizoen in Rabo Theater De Meenthe: De kleine zeemeermin, Pipo, De verjaardag van Sinterklaas, Jurassic Revenge en Bumba.

De kleine zeemeermin 4+
Diep, heel diep in de oceaan, tussen het prachtige koraalbos en de vriendelijke vissen woont de Kleine Zeemeermin. Met haar golvende rode haren, zeeblauwe ogen en schitterende stem is ze het oogappeltje van haar vader, de koning. Op een dag, bij een hevige storm, redt het mooie zeeprinsesje een knappe mensenprins van het zinkende schip. Op slag wordt ze verliefd en wil ze niets liever dan bij hem zijn. In haar magische bol heeft de gemene tovenares Fien alles gezien en gehoord. Samen met haar man Titus bedenkt ze een listig plannetje… Zal de Kleine Zeemeermin de prins ooit weer zien? Deze kindervoorstelling is te zien op maandag 22 oktober, aanvang 14.00 uur.

 

Pipo 4+
Sapperdeflap! Naast de succesvolle tv-serie bij RTL Telekids staat Pipo de Clown nu ook in het theater met zijn eigen gloednieuwe familievoorstelling ‘Pipo en de Piratenprinses’. Samen met zijn lieve vrouw Mammaloe en de klunzige Klukkluk reist Pipo de hele wereld af in zijn wiebelende Pipowagen. Altijd is het dynamische drietal op zoek naar de prachtigste plekjes waar ze hun muzikale circusvoorstelling voor de kinderen uit de buurt kunnen spelen. Maar de Dikke Deur zit het gezelschap continu op de hielen en wil Pipo terug in zijn circus. Ook nu bedenkt hij weer een sluw plannetje… Zal zijn list deze keer wel werken of is Pipo de Dikke Deur toch weer te slim af? Deze familievoorstelling is te zien op donderdag 25 oktober, aanvang 14.00 uur.

De verjaardag van Sinterklaas 3+

Dit jaar hebben Karel de Kok, hoofdlakei Franciscus en hofdame Frandolien zich voorgenomen om de Sint eens extra in het zonnetje te zetten rondom zijn verjaardag. Sinterklaas, die normaal druk bezig is met het uitdelen van cadeaus, wordt dit keer zelf eens getrakteerd. De voorbereidingen zijn in volle gang als er plots wel hele vreemde dingen gebeuren op het kasteel. Het grote verrassingsfeest dreigt behoorlijk in het water te vallen. Kunnen Karel de Kok en zijn vrienden de problemen oplossen? Of is Sinterklaas dit keer nog lang niet jarig…? Deze familievoorstelling is te zien op zondag 2 december, aanvang 14.30 uur.

Jurassic Revenge 2+

Hoofdrolspeelster Saartje bezoekt samen met het publiek het museum voor oudheden en blijft gefascineerd stilstaan bij het grote skelet van de T-Rex. De paleontoloog weet haar bijzondere details te vertellen over de oertijd: over de vele verschillende dino’s, over hoe ze geboren werden en over de onvermijdelijke confrontaties met soortgenoten om te overleven. Voor je het in de gaten hebt, zit je in een onwerkelijke reis tussen de prehistorie en het heden; Een verhaal dat zowel jongens als stoere meisjes van alle leeftijden aanspreekt. Deze familievoorstelling is te zien op vrijdag 4 januari, aanvang 14.00 uur.

Bumba 1+

Op de verjaardag van de tweeling Lars en Lies, worden ze verrast met een magisch wonderboek. Als ze dit boek openmaken, stappen ze de wonderbaarlijke Bumbawereld  in en leren ze al zijn beste vrienden kennen zoals Bumbalu, Barry de leeuw, Kiwi de vogel, Poppa de aap, Tumbi de olifant, Nanadu en baby. Samen leren ze tellen, dansen ze op hun favoriete liedjes en maken ze er een heel speciaal verjaardagsfeest van! Dankzij het aangepaste licht- en geluidsniveau is deze voorstelling juist heel geschikt voor de allerkleinsten! Deze kindervoorstelling is te zien op zondag 6 januari, aanvang 14.00 en 16.00 uur.

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen