Volendammer succesformatie “Tribute To The Cats Band” komt opnieuw naar Steenwijk!

Foto: Fletcher Events

Drie maal op rij dik uitverkocht, dus is het tijd voor de vierde editie van deze fantastische band uit Volendam! Op vrijdag 13 juli 2018 komt de “Tribute To The Cats Band” naar Fletcher Hotel-Restaurant Steenwijk in Steenwijk.

Bands uit het verleden leven voort via radio of televisie, maar ook doordat fans en nieuwe bands aandacht schenken aan hun oude helden. Het is dan ook prachtig als er weer een bootleg band opduikt die in de sporen treedt van een grote popgroep. In 2003 ging de eer naar The Cats, de roemruchte Volendammer succesformatie, die hit na hit scoorde en bijna altijd in de Top 10 van de Nederlandse Top 40 te vinden was. Denk aan de hits ‘Lea’, ‘Why’, Sure, He’s a Cat’, ‘One way wind’ en ga zo maar door! Geniet van alle HITS van THE CATS!

Wilt u deze kans niet missen en hier bij zijn? Bestel dan nu uw kaarten of geheel arrangement inclusief diner en/of overnachting in Fletcher Hotel-Restaurant Steenwijk. Bel naar 0521 512 311 of via www.fletcherevents.nl. Neem ook een kijkje op de site voor meer informatie over de vele evenementen van Fletcher Events.

 

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen