Hamstra Schroot verknipt mast van 1 miljoen

Foto: Ingezonden foto

Afgelopen week kreeg Hamstra Schroot misschien wel een van de meest bijzondere opdrachten in zijn bijna 50-jarige bestaan: het verknippen van een mast ter waarde van één miljoen euro.

De 55 meter lange mast werd in opdracht gemaakt voor een Chinees schip, maar de Chinese eigenaren waren na het faillissement van de mastenfabriek in geen velden of wegen te bekennen.
Aangezien de mast helemaal klaar was voor montage, heeft de curator geprobeerd hem te verkopen aan andere gegaardigden, maar zonder succes. Een mast die groter is dan de kerktorens van Blokzijl en Vollenhove – deze zijn 35 meter hoog – passen immers niet op ieder schip.

Sinds 1970 is Hamstra Schroot Vollenhove een begrip in de regio en ver daarbuiten. Betrouwbaarheid en persoonlijk contact is hun kracht. Niet alleen bedrijven, maar ook particulieren kunnen bij het metaalverwerkingsbedrijf terecht om metalen en schroot te verwerken. Laat kosteloos een bak of container plaatsen bij uw bedrijf om metalen te verzamelen of ga als particulier langs bij de vestiging in Vollenhove om uw schroot in te leveren.  

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen