Sinds jaren weer een kerstmarkt in dierenpark Taman Indonesia

Foto: Taman Indonesia

Na een succesvolle 1e kerstmarkt in 2010, organiseert Dierenpark Taman Indonesia op 17 december alweer voor de vijfde keer een Pasar Natal.

Een Pasar Natal is een Indische Kerstmarkt met Indische live muziek, en een mini pasar met verschillende kraampjes en natuurlijk lekker eten. De opbrengst van de entree zal ten goede komen aan de insecten in de nieuwe specerijentuin van Taman Indonesia.

Live muziek van De Mas Putih band
Dit jaar zal De Mas-Putih vocalgroup optreden op de Pasar Natal. Met zijn drietjes spelen ze heerlijke krontjong, Molukse lagu-lagu en Hawaiianmuziek. Maar natuurlijk ook
Indonesische Tempo-Doeloe songs, poco poco en wat kerstnummers zullen voorbij komen. In de nieuwe hal is er ruimte voor een gezellige dansvloer, dus de voetjes kunnen van de vloer!

Workshop sneeuwbalslijm maken (kinderen).
Ook aan de kinderen is gedacht. Ze kunnen meedoen met een workshop sneeuwbalslijm waarbij ze zelf hele bijzondere slijmballen leren maken. Kinderpret gegarandeerd!

Minipasar
Naast een eindejaarsuitverkoop in de toko van Taman Indonesia, valt er een hoop te snuffelen op de Pasar Natal. Verschillende kramen bieden onder andere sieraden, Gluhwein,  kerstversieringen , handgemaakte wollen souvenirs, en natuurlijk Aziatische snuisterijen aan. Ook is het eethuis van Taman Indonesia open, en kan er tropisch gesmikkeld worden. De kerstmarkt geopend van 12.00 – 17.00 op zondag 17 december.

Indisch buffet
Na afloop is er gelegenheid om mee te eten met het Indische buffet. Kosten hiervan zijn 20 euro, en men dient van te voren te reserveren via [email protected]

Het buffet zal om 18:00 plaatsvinden.

Waar: Dierenpark Taman Indonesia, Kallenkote

datum: 17 dec 2017

aanvang: 12:00 uur

einde: 17:00 uur

type: Uit met kinderen, Kerstmarkten

telefoon: 0521 511189

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen