100e aanmelding glasvezel in Basse

Foto: Thom de Vries

Voor 18 december 2017 kunnen de inwoners van het buitengebied zich inschrijven voor glasvezel. Met de einddatum dichter in beeld, stromen de aanmeldingen steeds sneller binnen.

Onlangs werd door Thom de Vries het 50e contract afgesloten en afgelopen zaterdag was de volgende mijlpaal bereikt. De 100e aanmelding is door De Vries verricht in de Basse. Joke en Willem Gorissen waren de gelukkigen die hiervoor feestelijk een boeketje in ontvangst mochten nemen.

De tussenstand stond afgelopen week op 20 % “Het is van belang dat iedereen zich nu echt gaat inschrijven, want deze kans krijgen we niet weer.” Aldus de Vries. “Nog twee weken te gaan, maar ik blijf vol vertrouwen dat we het gaan halen.”

Wie in aanmerking komt voor glasvezel en twijfelt heeft nog tot 18 december om zich in te schrijven. Wanneer het project doorgaat en zich daarna inschrijft, betaalt minimaal €995,-  extra. Voor meer informatie over glasvezel kan contact worden gezocht met Thom de Vries via 06-14889852 of per e-mail [email protected]

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen