Winnaars “Ondernemer van het Jaar” nemen oorkonde in ontvangst

Foto: Steenwijkerland.Nieuws.nl

Na een spannende wedstrijd tussen twaalf welverdiende ondernemers die waren genomineerd en voorgedragen door lezers van Steenwijkerland.Nieuws won Patrick Jongschaap de eerste prijs.

 

Patrick zit met zijn onderneming “JustFire” nu bijna een jaar gevestigd aan de Korte Baan (6) in Steenwijk.
Het bedrijf is gespecialiseerd in de verkoop van pelletkachels en patioheaters die voornamelijk in het lagere segment zitten, wat overigens de kwaliteit zeker niet negatief beïnvloed.
Want ook voor een kleiner budget heb je een kwalitatief goede kachel, waarbij je ook nog eens aanspraak maakt op een subsidie.
JustFire heeft 5 vestigingen in Nederland, waarvan de vestigingen in Steenwijk en Norg worden gerund door Patrick.

Patrick zit niet graag stil, naast zijn onderneming zit hij bij de bekende Nederlandse zanggroep Ancora en is hij ondernemer van het “Snackcircus”.
Daarnaast onderneemt Patrick graag, en gaat hij nog dagelijks gemotiveerd aan het werk, dit was ook goed te merken in de nominaties.
Veel klanten zijn tevreden over de enorme service en kwaliteiten van Patrick, en dit wordt dan ook beloond met de eerste prijs.

http://www.justfire.nl

Tweede prijs

De tweede prijs ging naar Johan Bergsma van Bergsma Photography met een vestiging aan het Stationsplein (8) in Steenwijk.
Johan runt zijn onderneming samen met zijn vrouw Coby met heel veel passie en plezier samen. Ze vormen samen dan ook echt een team.
Bergsma Photography houden zich bezig met fotografie, daarnaast geven zij allerlei gerelateerde cursussen en bieden zij zelfs speciale fotografie reizen aan.
Johan heeft zich veel ingezet voor de ziekte ALS, hierbij volgde hij belangeloos het ALS schaatsteam en maakte hij hier prachtige beelden van.

Wij beamen hetgeen wat er in een nominatie werd genoemd; Iedereen voelt zich speciaal bij Johan en Coby.

http://www.bergsma-photography.com

Derde plaats

Wij hebben twee ultieme toppers gevonden, we hebben het over Caren Bonaparte en Anneke Buimer van FysioPlus Bonaparte aan de Wissel (1) in Steenwijk.
De twee dames zijn enorm vakbekwaam en zorgen dagelijks voor tevreden gezichten, de behandelingen zijn goed, professioneel en persoonlijk.
Zodra je binnen komt voel je dan ook direct een enorm warme sfeer met een hartelijk ontvangst.
Bij FysioPlus kan je niet alleen terecht voor fysiotherapie maar ook personal coaching, BigFitPlus, Slim Roll, Medical Taping, Dry Needling en diverse beweegprogramma’s zijn mogelijk.

http://www.fysioplusbonaparte.nl

Aanmelden nieuwsbrief
Cookieinstellingen